Νίκη για να μπορέσουν να κοιτάξουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος θέλουν στον Εργοτέλη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό υποστήριξε και ο προπονητής της Κρητικής ομάδας, Νίκος Καραγεωργίου σε δηλώσεις του μετά από τη σημερινή προπόνηση.
«Μετά το κακό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου κόντρα στον Αστέρα, η ανάγκη μας να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου μεγαλώνει», τόνισε –αρχικά- ο Καραγεωργίου και συνέχισε:
«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει δείξει την αξία της σε πολλές εκτός έδρας αναμετρήσεις. Πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι απ' όλες τις πλευρές για να καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να κοιτάξουμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος με μεγαλύτερη αισιοδοξία», κατέληξε.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






