Stoiximan Super League

4 εκατομμύρια ευρώ και τον Τραορέ για «Φέτφα»

Το ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Φετφατζίδη είναι δεδομένο και οι Ιταλοί λένε πως η μεταγραφή μπορεί να τελειώσει ακόμα και σήμερα. 4 εκατομμύρια ευρώ συν τον Τραορέ δίνουν οι Γενοβέζοι!

Το… φλερτ της Τζένοα με τον Γιάννη Φετφατζίδη θα δείξει αν καταλήξει σε γάμο άμεσα. Ακόμα και σήμερα, όπως αναφέρουν στην Ιταλία. Οι Ιταλοί αναφέρουν πως οι Γενοβέζοι προσφέρουν 4 εκατομμύρια ευρώ συν τον Μπακαγιέ Τραορέ, παίκτη για τον οποίο ενδιαφερόταν ο Ολυμπιακός μέχρι πρότινος.

Μάλιστα, άλλα δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως αν ο Φετφατζίδης μετακομίσει στην Τζένοα τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση του Γιοάν Μολό και υπάρχουν ήδη επαφές μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και της Νανσί για να γίνει η μεταγραφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x