Κάτι παραπάνω από θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Μοράις Ντάβιντσον στο περιθώριο της νίκης του ΟΦΗ επί της Καλλιθέας στο «Ελ Πάσο». Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μπακ επιβεβαίωσε τις επαφές της διοίκησης της «Ένωσης» με το σύλλογο του Ηρακλείου.
«Ξέρω ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον πρόεδρο του ΟΦΗ και τον κύριο Νικολαΐδη. Είναι πολύ καλή προοπτική για μένα η ΑΕΚ. Επιθυμία μου είναι να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει», δήλωσε σχετικά.
Ο Ντάβιντσον μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ωστόσο ο ΟΦΗ διατηρεί δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου του. Η FIFA δεν αναγνωρίζει πλέον το δικαίωμα αυτό στους συλλόγους, συνεπώς αν ο παίκτης προσφύγει στα διεθνή δικαστήρια θα δικαιωθεί. Επειδή όμως κάτι τέτοιο θα καθυστερήσει πολύ την ολοκλήρωση της μεταγραφής, η ΠΑΕ ΑΕΚ προσφέρει στον ΟΦΗ ένα μικρό ποσό για να μην προβάλει αντιστάσεις στην προσπάθεια απόκτησης της «Ένωσης».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






