Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα το πρωί ο Γιάννης Χρυσάφης, περιμένουν οι άνθρωποι του Λεβαδειακού. Ο παίκτης θα απουσιάσει σίγουρα από τον αγώνα με τη Λάρισα ενώ εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να έχει υποστεί μερική ρήξη εμπρόσθιου χιαστού και ίσως να χρειαστεί επέμβαση.
Η διάγνωση θα βγει την Τρίτη από τους ιατρούς, Εμμανουηλίδη και Μήτσου οι οποίοι θα αποφανθούν για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του 25χρονου μέσου. Μιλώντας για την περίπτωση του Χρυσάφη ο Τάκης Λεμονής τόνισε: «Έχουμε στενοχωρηθεί για τον τραυματισμό του Χρυσάφη, γιατί είναι ένας πολύτιμος παίκτης και δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαθέτουμε πολλούς ποδοσφαιριστές».
Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον κρίσιμο αγώνα με τη Λάρισα. Ο Τάκης Λεμονής θα έχει στην διάθεσή του τον Ανδράλα που εξέτισε την ποινή του καθώς επίσης και τους Καλλιμάνη, Μπούσι που δεν χρησιμοποιήθηκαν με την ΑΕΚ. Ο μόνος που θα απουσιάσει είναι ο Τάσος Παστός λόγω τιμωρίας 5 αγωνιστικών.
Επιμέλεια: Γιάννης Ντούζγος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






