Στο 0-0 έμειναν Καλαμαριά και Καλλιθέα στην Θεσσαλονίκη, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται αδιάφορες, σ’ ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα από τις μνήμες των λιγοστών φίλων του Απόλλωνα που το παρακολούθησαν. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάτι το αξιόλογο στην εστία του Μπαρτζιώκα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε αναγνωριστικό ποδόσφαιρο. Το ματς ήταν αμφίρροπο στην αρχή του με τους δύο αντιπάλους να προσπαθούν με «κρυφές» μπαλιές να ανοίξουν το σκορ, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Η Καλαμαριά «κυνήγησε» το γκολ κυρίως, στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν ανησύχησε ουσιαστικά τον Μπαρτζώκα. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τις δύο ομάδες να βολεύονται μ’ αυτό το 0-0.
Η επανάληψη βρήκε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες με την ίδια 11άδα, αφού κανένας απ’ τους προπονητές δεν έκανε κάποια αλλαγή. Όσο κυλούσε ο χρόνος και οι δύο ομάδες δεν απειλούσαν τις δύο εστίες, αμφότεροι οι προπονητές σήκωσαν παίκτες για προθέρμανση, ώστε να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και χρόνο να μπουν στο ματς, μήπως αλλάξει η «άσχημη» εικόνα του αγώνα. Στο 57΄ο Κλέιτον εκτέλεσε φάουλ, ο Αμπονσά έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά τον Μπαρτζώκα.
Στο υπόλοιπο μισάωρο της αναμέτρησης η Καλαμαριά προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό της και απείλησε στο 78΄με μια πολύ καλή ομαδική ενέργεια των παικτών της, αλλά και πάλι η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι, καταλήγοντας πάνω από τα δοκάρια του πορτιέρο της Καλλιθέας. Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερα απειλητική προσπάθεια απ’ τους δύο αντιπάλους. Το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο καθώς καμία απ’ τις δύο ομάδες δεν «κυνήγησε» απεγνωσμένα κάποιο γκολ και κατά συνέπεια ήρθε αυτή η φυσιολογική «λευκή» ισοπαλία.
Το φιλμ του αγώνα
Επιμέλεια: Αριστοτέλης Μπίφσας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






