Να επαναλάβουν το κατόρθωμα του 1983, εντός έδρας νίκη με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, θέλουν άπαντες στο «στρατόπεδο» του Ηρακλή. Την χρονιά εκείνη, η «αρμάδα» του Χατζηπαναγή, είχε επικρατήσει εναντίον και των τριών ομάδων του ΠΟΚ. Ο Παπαζαχαρίας αντί του Κατσαμπή, αναμένεται στην ενδεκάδα.
Ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Σάββας Κωφίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Κατσαμπή, Περπερίδη και Φορτούζι, ενώ επανέρχονται οι Ερέρα και Λαγός, που δεν αγωνίστηκαν στην Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό. Το 4-4-2, παραμένει σταθερό, με τους Ερέρα και Επαλέ να απαρτίζουν την επίθεση.
Την αποστολή του «γηραιού», αποτελούν 19 ποδοσφαιριστές: Παπαζαχαρίας, Δρούγας, Σνάουτνσερ, Σεγκιρί, Μουράτι, Λαβάλ, Επαλέ, Ερέρα, Πρίττας, Πουρσανίδης, Γεωργιάδης, Λαγός, Καπετάνος, Διαμαντίδης, Στεφανής, Παπαποστόλου, Σουλίδης, Διλμπέρης, Αμπάρης.
Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






