Στην αξιοπρέπεια με την οποία αγωνίστηκαν οι παίκτες του Αιγάλεω στάθηκε σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Χατζάρας. «Θέλω να πω ότι είμαστε μια ομάδα με αξιοπρέπεια και χωρίς σκιές. Αυτά μπορούσαν τα παιδιά αυτά έδωσαν» τόνισε σχετικά ο τεχνικός του «Σίτι». Από την πλευρά του ο Σάκης Τσιώλης χαρακτήρισε «δίκαιο το αποτέλεσμα» ωστόσο, επεσήμανε την αδυναμία της ομάδας του να κρατήσει το υπέρ της σκορ στα τελευταία λεπτά.
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:
Γιώργος Χατζάρας: «Σήμερα (σ.σ. Σάββατο) αγωνιζόμασταν με πολλά προβλήματα και πολλούς τραυματισμούς. Έλλειπε σχεδόν μια ομάδα αλλά έμεινα ευχαριστημένος ιδιαίτερα στο πρώτο 25λεπτο που πιέσαμε και κάναμε ευκαιρίες. Δεχτήκαμε ένα γκολ σε κρίσιμο σημείο και σε μια άτυχη στιγμή. Πάνω από όλα θέλω να πω ότι είμαστε ομάδα με αξιοπρέπεια χωρίς σκιές. Αυτά μπορούσαν τα παιδιά αυτά έκαναν. Άλλα παιδιά μας άφησαν ικανοποιημένους άλλα όχι. Είμαι υποχρεωμένος να δώσω ευκαιρίες στις τελευταίες αγωνιστικές. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».
Σάκης Τσιώλης: «Ήταν ένα ματς με περισσότερο ενδιαφέρον για τον Ιωνικό. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αν και πάντα τιμωρούμαστε στις καθυστερήσεις. Ήμασταν τυχεροί στο γκολ που βάλαμε αλλά άτυχοι σε αυτό που δεχτήκαμε. Είναι θετικό το αποτέλεσμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να έχει και τύχη εκτός από αυτοσυγκέντρωση. Καλό Πάσχα και καλή επιτυχία στο Αιγάλεω».
Γιώργος Λαμπρόπουλος: «Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες. Δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά πιέσαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος».
Στάθης Ρόκας: «Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Στην αρχή ήμασταν τυχεροί, στο 90΄ήμασταν άτυχοι. Προχωράμε, έχουν μείνει ακόμα δύο ματς. Θα κερδίσουμε τη Λάρισα και θα σωθούμε μαθηματικά. Καλό Πάσχα σε όλους».
Επιμέλεια: Γιάννης Ντούζγος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






