Stoiximan Super League

Θεοδωρίδης: «Με τον Σόλιντ θα κάνουμε την υπέρβαση»

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη με "οδηγό" τον Τροντ Σόλιντ εξέφρασε ο Σάββας θεοδωρίδης, μέσω δηλώσεων του στο «Channel 9». «Με τον Τροντ Σόλιντ, αλλά και τις μεταγραφές που θα κάνουμε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση. Μεγάλο επίτευγμα του προέδρου μας ο ερχομός του Σόλιντ. Είναι ένας σοβαρός προπονητής που εργάζεται και κοιτάζει στο μέλλον και το παρόν», τόνισε ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού. Ο κ. Θεοδωρίδης μίλησε ακόμα για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για τη νέα σεζόν.

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη με "οδηγό"τον Τροντ Σόλιντ εξέφρασε ο Σάββας θεοδωρίδης, μέσω δηλώσεων του στο «Channel 9». «Με τον Τροντ Σόλιντ, αλλά και τις μεταγραφές που θα κάνουμε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση. Μεγάλο επίτευγμα του προέδρου μας ο ερχομός του Σόλιντ. Είναι ένας σοβαρός προπονητής που εργάζεται και κοιτάζει στο μέλλον και το παρόν», τόνισε ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού. Ο κ. Θεοδωρίδης μίλησε ακόμα για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για τη νέα σεζόν.

Ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στο "Channel 9" για:

- Το φετινό πρωτάθλημα:

«Είχε αντίπαλο στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Δεν ήταν τόσο εύκολο το πρωτάθλημα όσο νομίζετε. Έγινε στην πορεία εύκολο. Κερδίσαμε όλα τα ντέρμπι και κάναμε το ρεκόρ των 16 συνεχόμενων νικών. Τα καθοριστικά ματς που έκριναν το πρωτάθλημα ήταν τα δύο εκτός έδρας με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο».

- Τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση του συλλόγου:

«Αυτά έχουν πολύ μεγάλη σημασία με έναν προπονητή, ο οποίος έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα, δεν ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Μεγάλο επίτευγμα του προέδρου μας ο ερχομός του Σόλιντ. Είναι ένας σοβαρός προπονητής που εργάζεται και κοιτάζει στο μέλλον και το παρόν. Οι μεγάλοι παίκτες είναι αυτοί που δίνουν την ομορφιά στο ποδόσφαιρο. Εκεί ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του Σωκράτης Κόκκαλης φροντίζει να φέρνει στην ομάδα πολύ μεγάλα αστέρια».

- Τη νέα σεζόν:

«Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία ομάδα έχει κάνει προγραμματισμό και έχει αποκτήσει παίκτες για τη νέα σεζόν σε μηδέν χρόνο. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ Ιανουάριο ή Δεκέμβριο να έχει συμπληρώσει σχεδόν το ρόστερ και να θέλουν ακόμη 3-4 παίκτες για να είσαι πανέτοιμος για τη νέα χρονιά και ειδικά για το Τσάμπιονς Λιγκ».

- Το ευρωπαϊκό «όνειρο»:

«Καημός των Ολυμπιακών αλλά και δικός μου είναι η ευρωπαϊκή πορεία. Δεν έχουμε ανάγκη ο Ολυμπιακός από πρωταθλήματα. Με τον Τροντ Σόλιντ, αλλά και τις μεταγραφές που θα κάνουμε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση».

- Τις μεταγραφές:

«Αυτές είναι δουλειά του προέδρου σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x