Stoiximan Super League

Επέστρεψε στον Πανιώνιο ο Δέδες!

Στην ομάδα της καρδιάς του, τον Πανιώνιο, επέστρεψε ο Γιώργος Δέδες! Ο 68χρονος θα αναλάβει ξανά τη θέση του τιμ μάνατζερ και μάλιστα, έδωσε το παρών στην προπόνηση του Σαββάτου και θα κάθεται την Κυριακή στον πάγκο της ομάδας, στην αναμέτρηση με τη SKODA Ξάνθης, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Το «παλεύουν» για Μπαλάφα οι «κυανέρυθροι», που περιμένουν την απόφαση του Μήτρογλου. Η αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Στην ομάδα της καρδιάς του, τον Πανιώνιο, επέστρεψε ο Γιώργος Δέδες! Ο 68χρονος θα αναλάβει ξανά τη θέση του τιμ μάνατζερ και μάλιστα, έδωσε το παρών στην προπόνηση του Σαββάτου και θα κάθεται την Κυριακή στον πάγκο της ομάδας, στην αναμέτρηση με τη SKODA Ξάνθης, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Τον κ. Δέδε παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές ο Τάκης Λεμονής, ενώ την επίσημη παρουσίασή του θα κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γεράσιμος Βεντούρης, στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στη 1 το μεσημέρι.

Στα αγωνιστικά, η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τη SKODA Ξάνθη -την Κυριακή, στις 15:00- έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Αμέσως μετά το τέλος της και χωρίς να προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε την αποστολή για τον εν λόγω αγώνα. Η αποστολή, λοιπόν, αποτελείται από τους: Μπέλιτς, Παναγόπουλο, Λάτκα, Κοντοέ, Αναστασόπουλο, Γιόνσον, Γουνδουλάκη, Σιόβα, Όμο, Κουμορτζί, Μπάλαμπαν, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Ριέρα, Σκούρτη, Σάμαρη, Βαρό και Σαλαλί.

Στο μέτωπο των μεταγραφών, ο Πανιώνιος ενδιαφέρεται για τον Μπαλάφα και… παλεύει τη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ, όσον αφορά τις φήμες για Ζουέλα (που φεύγει από τον ΠΑΟΚ), πολύ δύσκολα οι «κυανέρυθροι» θα ασχοληθούν...

Τέλος, για τον Μήτρογλου, η περίπτωσή του παραμένει αρκετά δύσκολη (να δεχτεί, δηλαδή, ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης)…

«ΙΩΝΕΣ 1890» - ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία των φίλων του Πανιώνιου, «ΙΩΝΕΣ 1890», έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου.

Τα μέλη της κίνησης διοργανώνουν οικονομική καμπάνια για την ενίσχυση της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα». Πρόκειται για συνέχεια και της αντίστοιχης περσινής πετυχημένης καμπάνιας που είχαν διοργανώσει οι «Ίωνες 1890», ενισχύοντας το έργο των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα».

Στον αυριανό αγώνα με τη SKODA Ξάνθη, αλλά και στους επόμενους εντός έδρας με Παναθηναϊκό και Καβάλα, οι φίλοι του Πανιωνίου θα μπορούν να αγοράζουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης από τα γραφεία της κίνησης «Ίωνες 1890» απέναντι από τη Θύρα 5-6 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης. Εκεί θα βρίσκονται και γιατροί της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» με τους οποίους θα μπορούν, όσοι επιθυμούν, να συνομιλήσουν, έτσι ώστε να γνωρίσουν το έργο τους.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ χαιρετίζει αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία που έχουν λάβει οι «Ίωνες 1890» και καλεί τους φίλους του συλλόγου να τη στηρίξουν.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x