Stoiximan Super League

Μεγάλη Δευτέρα

Την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού, όπου οι μέτοχοι θα αποφασίσουν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και θα πάρουν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Προβλήματα για Φερέιρα ενόψει Καβάλας. Τέταρτος σε όλη την Ευρώπη ο Σισέ.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού, όπου οι μέτοχοι θα αποφασίσουν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και θα πάρουν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Προβλήματα για Φερέιρα ενόψει Καβάλας.

Με πρόεδρο τον Δημήτρη Γόντικα θα συνεχίσει μέχρι και τον Μάιο το «τριφύλλι», αφού κανένας από τους μετόχους δεν δείχνει διάθεση να βγει μπροστά και θεωρείται βέβαιη η παραίτηση του Τζόνι Βεκρή. Από την άλλη πλευρά βέβαια τόσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, όσο κι ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα πρέπει να ορίσουν εκπροσώπους τους στο Δ.Σ. και δεν θα πρέπει να αποκλείονται οι εκπλήξεις.

Παρατηρήσεις Φερέιρα

Στο σοβαρό επεισόδιο που είχαν προχθές ο Πλεσί με τον Χριστοδουλόπουλο στάθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πριν την έναρξη της προπόνησης της Τετάρτης: «Ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε. Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοιες σκηνές. Δεν είναι δυνατόν να έχετε τόσα νεύρα και να ξεσπάτε. Είστε συμπαίκτες, μία ομάδα και όχι εχθροί μεταξύ σας. Όποιος το ξανακάνει δεν θα έχει θέση στην ομάδα».

«Πονοκέφαλοι» για Φερέιρα

Δύσκολα θα προλάβει, κατά τα φαινόμενα, τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Καβάλα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα προτιμηθεί από τον προπονητή των «πρασίνων» να προφυλαχθεί, ακόμα κι αν ξεπεράσει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εκτός από τον Βραζιλιάνο μέσο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ στο πέλμα, με τη συμμετοχή του στο ματς με τους «Αργοναύτες» ωστόσο να είναι πιο πιθανή.

Σχηματικά, και χωρίς τους δύο προαναφερθέντες, ο Φερέιρα δοκίμασε ένα σχήμα με τέρμα τον Τζόρβα, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Καντέ, Σαριέγκι στην άμυνα, Κατσουράνη, Νίνη και Γκαρσία στα χαφ (αν και πιο πιθανή θεωρείται η παρουσία του Σιμάο αντί του Ισπανού), με τους Χριστοδουλόπουλο, Σισέ και Γκοβού να αποτελούν την επιθετική τριάδα.

Τέταρτος σε όλη την Ευρώπη ο Σισέ.

Τα 14 γκολ σε 16 αγώνες που έχει πετύχει μέχρι σήμερα ο Τζιμπρίλ Σισέ το κατατάσσουν στην τέταρτη θέση των σκόρερ με τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην Ευρώπη. Τις πρώτες τρεις καταλαμβάνουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο με 22 γκολ σε 18 παιχνίδια, Λιονέλ Μέσι με 18 γκολ σε 15 παιχνίδια και Χουλκ της Πόρτο με 14 γκολ σε 15 παιχνίδια. Μετά τον Σισέ στην πέμπτη θέση ακολουθεί ο Φάνης Γκέκας με 14 γκολ σε 17 συμμετοχές.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x