Stoiximan Super League

Πρόβλημα με Γκοβού

Μια νέα απώλεια μέτρησε την Πέμπτη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος είδε τον Σίντνεϊ Γκοβού να μην συμμετέχει στην προπόνηση του Παναθηναϊκού λόγω ίωσης. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι ο τρίτος παίκτης των «πρασίνων» που δεν έλαβε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα, μετά τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, οι οποίοι έκαναν ατομικό λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς ο πρώτος και στο πέλμα ο δεύτερος.

Μια νέα απώλεια μέτρησε την Πέμπτη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος είδε τον Σίντνεϊ Γκοβού να μην συμμετέχει στην προπόνηση του Παναθηναϊκού λόγω ίωσης.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι ο τρίτος παίκτης των «πρασίνων» που δεν έλαβε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα, μετά τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, οι οποίοι έκαναν ατομικό λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς ο πρώτος και στο πέλμα ο δεύτερος.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει περιορισμένες επιλογές για τον αγώνα κόντρα στην Καβάλα. Στα χαφ τα φαβορί είναι οι Σιμάο, Κατσουράνης και Νίνης, με τους Γκοβού (αναμένεται να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή) και Χριστοδουλόπουλο να είναι τα «στηρίγματα» του Σισέ στην επίθεση. Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ και Σπυρόπουλος μοιάζουν σίγουροι για την άμυνα, ενώ στα κάτω από τα δοκάρια θα διατηρηθεί ο Τζόρβας.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» μετά το ζέσταμα έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, ενώ στη συνέχεια έκαναν τρεις ομάδες και έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ, δίνοντας μεγάλη έμφαση στο πρέσινγκ. Η μέρα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό βασισμένο πάνω στην τακτική. Με τους νταμπλούχους Ελλάδας προπονήθηκαν και οι Κάσας, Μαχλελής, Φέτσης και Καπίνο από την ομάδα Νέων.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x