Stoiximan Super League

Παρασκευή πρωί τα εισιτήρια του ντέρμπι

Από 10 έως 40 ευρώ θα κυμαίνονται τα εισιτήρια του ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ για το ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 21:00. Από Παρασκευή πρωί θα είναι στην κυκλοφορία τα «μαγικά χαρτάκια», ενώ όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, για την είσοδο στο γήπεδο θα χρειαστεί η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Από 10 έως 40 ευρώ θα κυμαίνονται τα εισιτήρια του ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ για το ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 21:00.

Από Παρασκευή πρωί θα είναι στην κυκλοφορία τα «μαγικά χαρτάκια», ενώ όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, για την είσοδο στο γήπεδο θα χρειαστεί η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 10 το πρωί της Παρασκευής θα είναι στην αγορά τα εισιτήρια σε Λεωφόρο Αλεξάνδρας (θύρα 4), κατάστημα Green Team(δίπλα στο Mall) και στις μπουτίκ του Παναθηναϊκού σε Χαλάνδρι, Μοναστηράκι, Περιστέρι και Τσόχα. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν και έξω από το ΟΑΚΑ στα ειδικά διαμορφωμένα εκδοτήρια.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x