Stoiximan Super League

Μεταγραφές ναι, Κόσμι όχι

Κατηγορηματικά αρνητικός στο ενδεχόμενο αλλαγής σκυτάλης στην τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας, δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Ψωμιάδης ο οποίος παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα συνεχιστεί η μεταγραφή ενίσχυση της ομάδας. «Βήμα βήμα προς τον στόχο μας», το σχόλιο του Ντιέ.

Κατηγορηματικά αρνητικός στο ενδεχόμενο αλλαγής σκυτάλης στην τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας, δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Ψωμιάδης ο οποίος παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα συνεχιστεί η μεταγραφή ενίσχυση της ομάδας.

Στο περιθώριο της βράβευσης του Σερζ Ντιέ για το καλύτερο γκολ της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο Σταύρος Ψωμιάδης, ρωτήθηκε για τα σενάρια που είχαν δει το φως της δημοσιότητας και ήθελαν τον Σέρζε Κόαμι να αντικαθιστά τον Χένρικ Κάσπερτσακ και η απάντηση του ήταν η εξής: «Δεν υπάρχει θέμα Σέρζε Κόζμι. Προπονητής μας είναι ο Χένρικ Κάσπερτσακ και αυτός θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας μας, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρζε Κόζμι ήρθε και παρακολούθησε το παιχνίδι της Καβάλας με τον Άρη ως εκπρόσωπος ομάδας της Ιταλίας που ενδιαφέρεται για κάποιον ποδοσφαιριστή μας».

Σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση της Καβάλας και αν θα υπάρχει συνέχεια σε αυτήν, ο Σταύρος Ψωμιάδης, τόνισε: «Ήδη έγιναν κάποιες μεταγραφές αλλά το σίγουρο είναι ότι δε θα σταματήσουμε εδώ. Ο φίλαθλος κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει ότι κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε θα γίνουν όλες εκείνες οι απαιτούμενες μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί, για να πετύχει στους στόχους που έχει θέσει».

Τέλος, σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα, πρόσθεσε: «Θέλαμε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης στο παιχνίδι με τη Λάρισα, γιατί για μας ήταν ένα ιδιαίτερα δύσκολο και πολύ καθοριστικό παιχνίδι. Μάλιστα το γκολ που πέτυχε ο Ντιέ μας βοήθησε προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης για να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια».

Από την μεριά του, ο Σερζ Ντιέ, δήλωσε παρέλαβε από την πρόεδρος της ΠΑΕ, το βραβείο Best Goal ΟΠΑΠ της 17ης αγωνιστικής και δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος για το βραβείο το οποίο πήρα και μάλιστα από τα χέρια του προέδρου της ομάδας μας Σταύρου Ψωμιάδη. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θεό που μου δίνει δύναμη για να είμαι υγιής για να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ίδιο αλλά και όλους όσους βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας για τη δύναμη που μου δίνουν και κυρίως για τα 2 υπέροχα χρόνια τα οποία βρίσκομαι στην ΠΑΕ Καβάλα.

Δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα και θεωρώ ότι οι στιγμές που ζω είναι μοναδικές. Στην αρχή της σεζόν θα ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο γιατί θα ήθελα να κάνω κάποια άλλα πράγματα όπως για παράδειγμα για να ασχοληθώ με την ακαδημία ποδοσφαίρου που έχω στην πατρίδα μου. Όμως η ομάδα στην οποία βρίσκομαι σήμερα και γενικότερα ο πρόεδρός της Σταύρος Ψωμιάδης έκανε τα πάντα προκειμένου να με κρατήσει
».

Όσο για το που αφιερώνει το γκολ, ο αρχηγός των «αργοναυτών», είπε: «Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στον Θεό που με κρατάει γερό και δυνατό για να προσφέρω αυτά που πρέπει στην ομάδα μου. Επίσης το βραβείο το αφιερώνω στον πρόεδρο της ομάδας Σταύρο Ψωμιάδη καθώς και σε όλους τους συμπαίκτες μου».

Τέλος, ο 33χρονος μέσος, αναφέρθηκε στη νίκη στο ματς με τη Λάρισα αλλά και σε αυτό που έρχεται με τον Παναθηναϊκό. «Μετράει το ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι (σ.σ με Λάρισα) καταφέραμε να πάρουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς προκειμένου να αισιοδοξούμε για την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει και αυτοί έχουν να κάνουν με έξοδο στην Ευρώπη. Πριν από το παιχνίδι ο πρόεδρος μας είπε ότι θα πρέπει κατά τη διάρκεια του αγώνα να βοηθάμε τους επιθετικούς μας προκειμένου να πετύχουν γκολ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Έτυχε το γκολ να το βάλω εγώ. Όμως όταν στην ομάδα υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές όπως για παράδειγμα είναι ο Ονουάτσι που σχεδόν σε κάθε παιχνίδι σκοράρει τότε θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να φτάνουμε στις νίκες.

Σίγουρα το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολο. Εμείς σεβόμαστε τον αντίπαλό μας γιατί είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος όμως ως Καβάλα και θέλοντας βήμα βήμα να φτάσουμε στο στόχο μας θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x