Stoiximan Super League

Για την τιμή του «Πανάθα»

Μικρό χρηματικό πρόστιμο θα κληθούν να πληρώσουν πέντε ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού λόγω της απουσίας τους από τη γιορτή του «Πανάθα». Αντίθετα, κάποιοι που επίσης δεν παραβρέθηκαν, ήταν δικαιολογημένοι και την έβγαλαν… καθαρή. Ετοιμάζεται να γίνει «αλεπού» ο Λαγός!

Μικρό χρηματικό πρόστιμο θα κληθούν να πληρώσουν πέντε ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού λόγω της απουσίας τους από τη γιορτή του «Πανάθα». Αντίθετα, κάποιοι που επίσης δεν παραβρέθηκαν, ήταν δικαιολογημένοι και την έβγαλαν… καθαρή.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» που είχαν ενημερώσει σχετικά και απέφυγαν τη… λυπητερή ήταν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Σεμπάστιαν Λέτο, Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Ιωαννίδης. Αντίθετα δεν συνέβη το ίδιο και με τους Γιώργο Καραγκούνη, Γιούρκα Σεϊταρίδη, Μάτε Σιμάο, Λουΐς Γκαρσία και Ντάνι Φερνάντες, οι οποίοι απουσίασαν αδικαιολόγητα και θα πρέπει να πληρώσουν ένα μικρό χρηματικό πρόστιμο.

«Αλεπού» ο Λαγός!

Όχι μόνο παραμένει στο στόχαστρο της Λέστερ ο Τάσος Λαγός, αλλά όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sday.gr, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι πολύ κοντά στις «αλεπούδες». Ο Κάρλος Φρέιτας ενημέρωσε τόσο τον ίδιο τον παίκτη, όσο και τον μάνατζέρ του και μέσα στις επόμενες ημέρες ο Λαγός αναμένεται να μεταβεί στην Αγγλία και να δοκιμαστεί εκεί. Σε περίπτωση που αφήσει καλές εντυπώσεις το πιθανότερο σενάριο προβλέπει πως θα παίξει με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι, ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς από τη Λέστερ.

Στην Παιανία αναμένουν το αργότερο μέχρι την Τρίτη να φτάσει φαξ με το σχετικό αίτημα της αγγλικής ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x