Stoiximan Super League

Αποχώρησε και… επέστρεψε ο Νεστορίδης!

Εκνευρισμένος αποχώρησε από την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου παλαιμάχων της ΑΕΚ ο Κώστας Νεστορίδης. Ο θρύλος της «Ένωσης» φέρεται να δυσαρεστήθηκε επειδή κατά την προσφώνηση των ονομάτων των παρόντων δεν αναφέρθηκε το δικό του όνομα μεταξύ των πρώτων. Λίγο αργότερα, ωστόσο, επέστρεψε στη θέση του και όταν βράβευσε τον Αντώνη Γλύκα κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα από όλους.

Εκνευρισμένος αποχώρησε από την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου παλαιμάχων της ΑΕΚ ο Κώστας Νεστορίδης.

Ο θρύλος της «Ένωσης» φέρεται να δυσαρεστήθηκε επειδή, κατά την προσφώνηση των ονομάτων των παρόντων, δεν αναφέρθηκε το δικό του όνομα μεταξύ των πρώτων.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, επέστρεψε στη θέση του και όταν βράβευσε τον Αντώνη Γλύκα κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα από όλους.

Με την έναρξη της εκδήλωσης στο ξενοδοχείο «Crowne Plaza» διαβάστηκε επιστολή του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρου Αδαμίδη, ο οποίος χαιρέτισε τη γιορτή των παλαιμάχων τους οποίους χαρακτήρισε καρδιά του συλλόγου.

Παρόντες ήταν πλήθος παλαιμάχων της ΑΕΚ, όπως και άλλων ομάδων (π.χ. Φυλακούρης και Λουκανίδης από τον Παναθηναϊκό, Αντώνης Γλύκας από Ολυμπιακό), ενώ το «παρών» έδωσαν επίσης ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης, καθώς και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Βούρος.

Κατά την τελευταία βράβευση, ο πρόεδρος του συνδέσμου Ηρακλείου αποδοκιμάστηκε από μερίδα οπαδών-μελών της Original 21.

Ο Κώστας Μανωλάς μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε καθ'οδόν για την εκδήλωση δεν μπορούσε να δώσει το «παρών». Απών ήταν και ο Σάββας Γκέντσογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x