Stoiximan Super League

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απ’ το 2006 τα βιβλία στην ΠΑΕ!

Σαν πύργο από τραπουλόχαρτα διαλύει τον ισχυρισμό πως τα λογιστικά στοιχεία της περιόδου 2004-06 δεν έχουν παραδοθεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ο συνεργάτης της που φερόταν να τα αποκρύπτει! Σε αποκλειστική επικοινωνία με το www.sport-fm.gr, ο λογιστής της διοίκησης Νικολαΐδη, κ. Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος όχι μόνο διέψευσε πως κρατά τα βιβλία, αλλά απέστειλε και το πρωτόκολλο παράδοσής τους στην «Ένωση» από τον Οκτώβρη του 2006! Δείτε το έγγραφο!

Σαν πύργο από τραπουλόχαρτα διαλύει τον ισχυρισμό πως τα λογιστικά στοιχεία της περιόδου 2004-06 δεν έχουν παραδοθεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ο συνεργάτης της που φερόταν να τα αποκρύπτει!

Σε αποκλειστική επικοινωνία με το www.sport-fm.gr, ο λογιστής της διοίκησης Νικολαΐδη, κ. Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος όχι μόνο διέψευσε πως κρατά τα βιβλία, αλλά απέστειλε και το πρωτόκολλο παράδοσής τους στην «Ένωση» από τον Οκτώβρη του 2006! Δείτε το έγγραφο!

Ένα από τα βασικά (αν όχι το βασικότερο) στοιχείο που προέκυψε από τα αποτελέσματα του τα διαχειριστικού ελέγχου ήταν ο ελλιπής χαρακτήρας τους -λόγω της απουσίας των περισσότερων στοιχείων της χρήσης 2004-06.

Τα αναγραφόμενα, ωστόσο (έπειτα από σχετική διαβεβαίωση της ΠΑΕ) στο πόρισμα της BDO, ότι αυτό δηλαδή συνέβη επειδή ο -αρμόδιος για την τήρησή των στοιχείων- εξωτερικός συνεργάτης δεν τα παρέδωσε ποτέ, πέφτουν πανηγυρικά στο κενό!

Κι αυτό διότι ο Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος αποδεικνύει, μέσω του επίσημου εγγράφου (πρωτόκολλο παράδοσης) που απέστειλε στο www.sport-fm.gr ότι έχει παραδώσει τα βιβλία της συγκεκριμένης περιόδου από τον Οκτώβρη του 2006! Τόνισε, δε, κατηγορηματικά, πως το ίδιο απάντησε και στην ΠΑΕ ΑΕΚ, όταν εκείνη του έστειλε το εξώδικο (στις 7 Σεπτέμβρη του 2010) για να τα επιστρέψει!

Η ευλογία απορία που προκύπτει, λοιπόν, είναι πώς γίνεται τα στοιχεία (επιβεβαιωμένα) να βρίσκονται στην κατοχή των τότε υπευθύνων της ΠΑΕ, αλλά μέχρι και πρόσφατα (όταν και απέστειλε το εξώδικο) εκείνη να το αγνοεί!

Αναλυτικά, το πρωτόκολλο αναφέρει:

«Σήμερα την 23/10/06 παρεδόθησαν στην ΠΑΕ ΑΕΚ και συγκεκριμένα στον άνθρωπο που είχε στείλει στο γραφείο μας, επί της οδού Περικλέους 17 στο Νέο Ψυχικό, τον υπάλληλο της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Κατράκη Στέλιο και στον οδηγό της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Ζεϊμπέκη Παναγιώτη, τα κάτωθι, τα οποία αφού ελέγχθησαν και παραλήφθηκαν από του άνω παραδόθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και συγκεκριμένα στον λογιστή της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Κολοβό Κωνσταντίνο.

Ήτοι,

1. Ηλεκτρονικά όλες οι κινήσεις και εγγραφές που είχαν γίνει από 01/07/04 - 30/09/06 (στον κ. Γαβρινιώτη Κωνσταντίνο, λογιστή που είχε ορίσει κάποιος μέτοχος)
2. Αρχείο όλων των παραστατικών όλων των ετών που υπήρχαν στο γραφείο μας.
3. Θεωρημένα βιβλία (ισοζύγια, βιβλίο απογραφών)
4. Ισολογισμοί, δημοσιεύσεις
5. Τράπεζες

Ο παραλαβών
Κατράκης Στέλιος»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x