Stoiximan Super League

«Καρέ» της νίκης μπροστά στον κόσμο

Στο παιχνίδι με την Καβάλα, ο Παναθηναϊκός έκανε το τρίτο σερί καλό παιχνίδι συνδυάζοντας το με νίκη μέσα στο 2011 . Στόχος, οι νίκες να γίνουν τέσσερις, πόσω μάλλον εάν προέλθει αυτό σε ντέρμπι με την ΑΕΚ. Με 40 χιλιάδες κόσμου και αλλαγές στη σύνθεση του θα υποδεχθεί την «Ένωση» το «τριφύλλι», που την επόμενη του ντέρμπι θα εκλέξει νέο πρόεδρο και διοικούσα επιτροπή. Απέρριψε χωρίς να το σκεφτεί τα 7 εκατομμύρια της Γαλατά για τον Σισέ ο Γόντικας, που βρήκε σύμφωνο τον Γάλλο επιθετικό.

Στο παιχνίδι με την Καβάλα, ο Παναθηναϊκός έκανε το τρίτο σερί καλό παιχνίδι συνδυάζοντας το με νίκη μέσα στο 2011 . Στόχος, οι νίκες να γίνουν τέσσερις, πόσω μάλλον εάν προέλθει αυτό σε ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Με 40 χιλιάδες κόσμου και αλλαγές στη σύνθεση του θα υποδεχθεί την «Ένωση» το «τριφύλλι», που την επόμενη του ντέρμπι θα εκλέξει νέο πρόεδρο και διοικούσα επιτροπή.

Απέρριψε χωρίς να το σκεφτεί τα 7 εκατομμύρια της Γαλατά για τον Σισέ ο Γόντικας, που βρήκε σύμφωνο τον Γάλλο επιθετικό.

Με αλλαγές στη σύνθεση

Το 4-3-3 δείχνει να εμπιστεύεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ειδικά μετά το παρατεταμένο φορμάρισμα της ομάδας του στο σύστημα αυτό. Ο Καρνέζης που ήταν και στο προηγουμενο ματς Κυπελλου θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, οι Σαριέγκι και Καντέ θα είναι οι κεντρικοί οπισθοφύλακες αφού απουσιάζει ο Μπουμσόνγκ, ενώ πλάγια μπακ θα είναι οι Βύντρα και Σπυρόπουλος. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Σιμάο, που θα έχει μπροστά του ως εσωτερικούς χαφ τους Κατσουράνη και Νίνη. Την τριπλέτα της επίθεσης από αριστερά προς τα δεξιά θα αποτελούν οι Λέτο, Σισέ και Χριστοδουλόπουλος.

Εκτός αποστολής έμεινε τελευταία στιγμή ο Ντάνι Φερνάντεζ που είχε μία μια σύγκρουση με τον Πετρόπουλο, η οποία του άφησε και ένα αιμάτωμα. Οι υπόλοιποι παίκτες που δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι Ζιλμπέρτο και Μπουμσόνγκ που κρίθηκαν ανέτοιμοι, ο Πλεσί που θεωρείται «ξένο σώμα» μετά το επεισόδιο που είχε με τον Χριστοδουλόπουλο, οι Δημούτσος και Ιωαννίδης. Ο Γκοβού που έμεινε και αυτός εκτός είναι ένα ερωτηματικό, αλλά ενδεχομένως, ο Φερέιρα να θεωρεί πως η φυσική του κατάσταση του Γάλλου δεν επαρκεί για δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες.

Γρίφος τα διοικητικά

Την επόμενη του ντέρμπι θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού που θα εκλέξει πρόεδρο, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται τα ονόματα που θα αποτελέσουν την διοικούσα επιτροπή. Πιθανότερο πρόσωπο για την προεδρία είναι ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος πήρε την κατάσταση στα χέρια του με την υπόθεση του Σισέ, όταν και απέρριψε χωρίς καν να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης την πρόταση των 7 εκατομμυρίων της Γαλατά για τον Γάλλο άσσο.

Με κρύο και με κόσμο

Περίπου 40 χιλιάδες κόσμου περιμένουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Παρά το κρύο, αφού η θερμοκρασία αναμένεται στους 6-7 βαθμούς και η υγρασία θα αγγίζει το 75% , ο Παναθηναϊκός το 2011 έχει δείξει ένα πρόσωπο ασφαλώς καλύτερο από το τέλος του 2010. Λίγο αυτό, λίγο η απουσία του κόσμου στα δύο τελευταία ματς λόγω τιμωρίας, έχουν κινητοποιήσει το ενδιαφέρον του κόσμου που θέλει να παρακολουθήσει το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.

Εν τω μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ που ζητάει από τον κόσμο τεράστια προσοχή στις αντιδράσεις του, μια και το «τριφύλλι» είναι υπότροπο σε όλες τις κατηγορίες. Έτσι, με το παραμικρό μπορεί να υπάρξει αυστηρή τιμωρία σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x