Stoiximan Super League

Νικουλάε: «Η Καβάλα πάει για Ευρώπη»

Ικανοποιημένος με τη μετακίνησή του στην Καβάλα φάνηκε ο Μάριους Νικουλάε μιλώντας στους συμπατριώτες του. Ο Ρουμάνος επιθετικός μέχρι το καλοκαίρι στους «αργοναύτες», αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παραμείνει για μεγαλύτερο διάστημα στην ελληνική ομάδα.

Ικανοποιημένος με τη μετακίνησή του στην Καβάλα φάνηκε ο Μάριους Νικουλάε μιλώντας στους συμπατριώτες του. Ο Ρουμάνος επιθετικός μετακινήθηκε με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι στους «αργοναύτες», αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παραμείνει για μεγαλύτερο διάστημα στην ελληνική ομάδα.

«Η Καβάλα είναι στην πέμπτη θέση και διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη, δεν παλεύει για να σωθεί. Πηγαίνω δανεικός εκεί για έξι μήνες. Είναι μία νέα εμπειρία για μένα κι ελπίζω να τα καταφέρω. Είναι καλύτερο που θα αγωνιστώ στο εξωτερικό. Η πίεση στη Ρουμανία είναι πολύ μεγάλη, ενώ εκτός συνόρων κοιτάς μόνο τη δουλειά σου και τα πράγματα είναι πιο εύκολα για σένα», δήλωσε ο 29χρονος άσος.

Όσο για το μέλλον, ο Νικουλάε, που ανήκει στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, είπε: «Θα δούμε αν οι ομάδες τα βρουν το καλοκαίρι. Αν δεν συμφωνήσουν, θα επιστρέψω στη Ντιναμό. Άλλωστε θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στη Ντιναμό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x