Stoiximan Super League

Μια «ανάσα» από Μπολόνια ο Βέλλιος

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Απόστολου Βέλλιου στην Μπολόνια, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η “Gazzetta dello Sport”, η ιταλική ομάδα μπήκε «σφήνα» σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και με γρήγορες κινήσεις απέσπασε το «ναι» του Έλληνα επιθετικού. Επιβεβαιώνει ο πρόεδρος του Ηρακλή, Γιάννης Τάκης.

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Απόστολου Βέλλιου στην Μπολόνια, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η “Gazzetta dello Sport”, η ιταλική ομάδα μπήκε «σφήνα» σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και με γρήγορες κινήσεις απέσπασε το «ναι» του Έλληνα επιθετικού.

Στο ίδιο κείμενο γίνεται αναφορά και στους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους των «ροσομπλού», με τον Φεντερίκο Ροντρίγκες της Πενιαρόλ να βρίσκεται πιο κοντά από όλους και τον Βαλερί Μποζίνοφ να ακολουθεί.

Επιβεβαιώνει ο πρόεδρος του Ηρακλή, Γιάννης Τάκης, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι δεν υπήρξε νέα πρόταση από την ΑΕΚ

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x