Stoiximan Super League

Υπάρχει… ζωή στον Άρη

Μετά από ένα δύσκολο διάστημα, με την παραίτηση του Έκτορ Κούπερ, τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και πολλούς τραυματισμούς, τα χαμόγελα επέστρεψαν στις τάξεις του Άρη. Έτοιμος ο Καστίγιο, καθώς προπονείται πλέον κανονικά και ήρθαν τα χαρτιά του. Αποθεραπεύτηκαν Κόκε, Μενδρινός και Πρίττας, επιστρέφει την Τετάρτη ο Ρουίς. Διευκρινίσεις για Μπομπαντίγια ζήτησε η διοίκηση του Άρη από τη γερμανική ομοσπονδία.

Μετά από ένα δύσκολο διάστημα, με την παραίτηση του Έκτορ Κούπερ, τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και πολλούς τραυματισμούς, τα χαμόγελα επέστρεψαν στις τάξεις του Άρη.

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκαν πλέον οι Κόκε, Μενδρινός και Πρίττας ξεπερνώντας τους τραυματισμούς τους, συνεπώς τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Μιχαλήτσου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Παράλληλα ο Νέρι Καστίγιο προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και από τη στιγμή που ήρθαν τα απαραίτητα έγγραφα απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στο ματς.

Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έρθουν τα αντίστοιχα έγγραφα και για τον Μπομπαντίγια, ωστόσο εκκρεμεί η διευκρίνιση που έχει ζητήσει η διοίκηση του Άρη από τη γερμανική ομοσπονδία για το αν η τιμωρία πέντε αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Αργεντινό επιθετικό στις 7 Δεκεμβρίου για χτύπημα σε αντίπαλο έχει εφαρμογή και στην Ελλάδα. Ο 23χρονος άσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη μαζί με τους Οριόλ και Αγτζίδη.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής και οι άλλοι δύο νεοαποκτηθέντες, Σακάτα και Περέιρα. Ο τελευταίος απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα Νέων της χώρας του (Πορτογαλία). Εξάλλου, την Τετάρτη φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο Κάρλος Ρουίς, καθώς ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του με την εθνική Γουατεμάλας στο Κύπελλο Κεντρικής Αμερικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x