Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Πάλι τα ίδια…»

Στην επανάληψη του… φαινομένου η Ξάνθη να δέχεται νωρίς γκολ στην έδρα της στάθηκε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ (0-2), ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός των Θρακιωτών χαρακτήρισε καθοριστικό το γρήγορο προβάδισμα που πήρε η «Ένωση» και -παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα- δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του να το ανατρέψουν.

Στην επανάληψη του… φαινομένου η Ξάνθη να δέχεται νωρίς γκολ στην έδρα της στάθηκε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ (0-2), ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός των Θρακιωτών χαρακτήρισε καθοριστικό το γρήγορο προβάδισμα που πήρε η «Ένωση» και -παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα- δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του να το ανατρέψουν.

«Για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Είναι η τρίτη φορά που γίνεται αυτό στην έδρα μας. Το ίδιο έγινε και σε προηγούμενα παιχνίδια, όπως με τον Παναθηναϊκό και την Καβάλα», ανέφερε ο Παπαδόπουλος.

Αφού ξεκαθάρισε, λοιπόν, ότι «δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Έπαιξαν καλά, πίεσαν, αλλά δεν τα κατάφεραν», κατέληξε: «Έχουμε δύσκολη συνέχεια, πρέπει να τους στηρίξουμε και να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε στα επόμενα ματς. Μόνο αν βελτιωθούμε, θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τη δύσκολη θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x