Stoiximan Super League

Πολύ δύσκολα ο Μπουμσόνγκ

Χωρίς τον Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ θα παραταχθεί, όπως όλα δείχνουν, στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός. Ο Γάλλος αμυντικός υποβλήθηκε και σήμερα σε θεραπεία, κάτι που αν συμβεί και αύριο, κάτι που είναι και το πιθανότερο, θα αποκλειστεί από την αποστολή για τον αγώνα με την «Ένωση».

Χωρίς τον Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ θα παραταχθεί, όπως όλα δείχνουν, στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός.

Ο Γάλλος αμυντικός υποβλήθηκε και σήμερα σε θεραπεία, κάτι που αν συμβεί και αύριο, κάτι που είναι και το πιθανότερο, θα αποκλειστεί από την αποστολή για τον αγώνα με την «Ένωση».

Εκτός μάχης από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν τεθεί και οι Σεϊταρίδης, Γκαρσία, οι οποίοι έκαναν επίσης θεραπεία, ενώ ο Τζόρβας, ο οποίος απουσίαζε από την προπόνηση λόγω ίωσης, πολύ δύσκολα δεν θα τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, αν και για τον αγώνα της Τετάρτης είναι πιθανότερο να προτιμηθεί ο Καρνέζης.

Στην προπόνηση της Δευτέρας που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε τρία γκρουπ. Όσοι ήταν βασικοί στο ματς κόντρα στον Εργοτέλη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε με περιορισμούς σε μικρό χώρο.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x