Stoiximan Super League

«Ο… Φερέιρα μου αυξάνει την όρεξη»!

Πανέτοιμος -όχι μόνο να αγωνιστεί στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά να «απαντήσει» κιόλας στον Ζεσουάλδο Φερέιρα παρουσιάστηκε ο Ναμπίλ Μπάχα! Κατά την επίσημη παρουσίασή του, το νέο απόκτημα της ΑΕΚ χαρακτήρισε «ατυχία» το ότι είχε στην καριέρα του δύο φορές προπονητή τον Πορτογάλο. Παραδέχθηκε, δε, πως αν παίξει την Τετάρτη, θα έχει -εξαιτίας του- περισσότερη… όρεξη να σκοράρει! Περήφανος, λόγω Χιμένεθ και κάτοχος της… ευχής του Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε ο Νταβίντ Ματέος!

Πανέτοιμος -όχι μόνο να αγωνιστεί στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά να «απαντήσει» κιόλας στον Ζεσουάλδο Φερέιρα παρουσιάστηκε ο Ναμπίλ Μπάχα!

Κατά την επίσημη παρουσίασή του, το νέο απόκτημα της ΑΕΚ χαρακτήρισε «ατυχία» το ότι είχε στην καριέρα του δύο φορές προπονητή τον Πορτογάλο.

Παραδέχθηκε, δε, πως αν παίξει την Τετάρτη, θα έχει -εξαιτίας του- περισσότερη… όρεξη να σκοράρει!

Οι ατάκες του Μαροκινού επιθετικού για τη συνύπαρξή του με τον Φερέιρα (στην Μπράγκα και έπειτα στη Μάλαγα) έκλεψαν την παράσταση από τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ΑΕΚ.

«Όταν τον είχα προπονητή, είχα την ατυχία να μην παίζω», είπε χαρακτηριστικά ο Μπάχα, για να απαντήσει -όταν ερωτήθηκε αν αυτό του δίνει μεγαλύτερο κίνητρο να παίξει την Τετάρτη: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να πετύχεις γκολ απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, να σκοράρεις σε ντέρμπι, αλλά η παρουσία του Φερέιρα που αυξάνει την όρεξη».

Αναλυτικά ο Μπάχα είπε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ΑΕΚ: «Είναι πολύ καλές. Μου αρέσουν οι εγκαταστάσεις, ήξερα από πριν και τον προπονητή. Γενικά, όλα είναι πολύ καλά».

Για το ρόλο του Χιμένεθ στη μεταγραφή του: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο ο Χιμένεθ. Αυτός μου τηλεφώνησε, αυτός μου εξήγησε τι γίνεται και αυτός με έπεισε να έρθω».

Για το πώς αισθάνεται που ο κόσμος περιμένει πολλά γκολ από αυτόν: «Πάντα περιμένουν από τους επιθετικούς να πετύχουν γκολ. Θα δουλέψω πολύ μέσα στο γήπεδο και μακάρι να πετύχω πολλά τέρματα».

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει μαζί με τον Ματέος: «Είμαστε έτοιμοι. Αν αποφασίσει ο προπονητής, είμαστε έτοιμοι».

Για τις πληροφορίες που του έδωσε ο Εντίνιο: «Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Μου είπε πόσο πολύ υποστηρίζουν οι φίλαθλοι την ομάδα».

Για το αν αισθάνεται περίεργα που αποκτήθηκε ως δανεικός: «Δεν είμαι δανεικός. Και από την στιγμή που είμαι παίκτης της ΑΕΚ, θα υπερασπιστώ τα χρώματα της μέχρι θανάτου, προκειμένου να είναι πρώτη».

Ματέος: «Περήφανος για Χιμένεθ»

Τις πρώτες του δηλώσεις, όμως, μετά τη μετακίνηση στην ΑΕΚ έκανε και ο Νταβίντ Ματέος. Ο νεαρός Ισπανός δήλωσε περήφανος για την πίστη που έδειξε ο Χιμένεθ στις ικανότητές του, παρουσιάστηκε έτοιμος -κι εκείνος- να αγωνιστεί την Τετάρτη και αποκάλυψε τι του είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο πριν φύγει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού στόπερ:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ΑΕΚ: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και από την πρώτη στιγμή είμαι πολύ καλά».

Για το ρόλο του Χιμένεθ στον ερχομό του: «Γέμισα υπερηφάνεια γνωρίζοντας πως ο κύριος Χιμένεθ πιστεύει σε μένα. Και θέλω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη».

Για την ετοιμότητά του ενόψει Παναθηναϊκού: «Εξαρτάται από τον προπονητή. Αν κρίνει πως είμαστε έτοιμοι, εμείς είμαστε έτοιμοι να παίξουμε».

Για το αν μίλησε με τον Μουρίνιο, πριν φύγει από τη Ρεάλ: «Σίγουρα είχα πολλές προτάσεις από Ισπανία και Σκωτία. Συζήτησα με τον προπονητή, ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ».

Για το αν θέλει να μείνει και του χρόνου στην ΑΕΚ: «Αυτή την στιγμή είμαι παίκτης της ΑΕΚ. Αν θα μείνω του χρόνου, δεν εξαρτάται από μένα. Αυτό που θέλω αυτή την στιγμή, είναι να δουλέψω σκληρά και μόλις τελειώσει η σεζόν να αποφασίσει η Ρεάλ τι θέλει να κάνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x