Stoiximan Super League

«Ναι σε ΠΑΟ, αν…»

Θετικός στο ενδεχόμενο να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους ο Πέτερ Λόβενκραντς. «Αν με ικανοποιήσει οικονομικά, δεν θα έλεγα όχι», δηλώνει ο 26χρονος Δανός επιθετικός. Δύσκολη παραμένει η περίπτωσή του λόγω του ψηλού του κασέ και των προτάσεων που φέρεται να έχει από πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Ικανοποιημένος από το νέο… χώρο εργασίας του επέστρεψε στη Σουηδία ο Χανς Μπάκε. Συμβουλές και… παρατηρήσεις Μαλεζάνι στους νέους. Τη Δευτέρα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι «πράσινοι»

Θετικός στο ενδεχόμενο να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους ο Πέτερ Λόβενκραντς. «Αν με ικανοποιήσει οικονομικά, δεν θα έλεγα όχι», δηλώνει ο 26χρονος Δανός επιθετικός. Δύσκολη παραμένει η περίπτωσή του λόγω του ψηλού του κασέ και των προτάσεων που φέρεται να έχει από πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Ικανοποιημένος από το νέο… χώρο εργασίας του επέστρεψε στη Σουηδία ο Χανς Μπάκε. Συμβουλές και… παρατηρήσεις Μαλεζάνι στους νέους. Τη Δευτέρα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι «πράσινοι».

«Ναι» υπό προϋποθέσεις σε ΠΑΟ από Λόβενκραντς

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Πέτερ Λόβενκραντς. Ο 26χρονος Δανός επιθετικός θεωρείται από τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» πως μπορεί να καλύψει ιδανικά τη θέση του δεξιού επιθετικού στο 4-3-3 της ομάδας, ενώ θετικό είναι και το γεγονός πως το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους Ρέιντζερς. Η περίπτωσή του, ωστόσο, θεωρείται δύσκολη, αφού ο διεθνής άσος αποτελεί στόχο αρκετών ομάδων, με πρώτη και καλύτερη τη Μίντλεσμπρο, που φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει ακόμη και 2 εκατ. ευρώ ετησίως στον παίκτη. Αν ισχύει αυτή η πρόταση, οι «πράσινοι» δεν έχουν καμία ελπίδα απόκτησής του. Ο Πέτερ Λόβενκραντς με δηλώσεις του σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους παρουσιάστηκε θετικός στο να μετακομίσει στην Ελλάδα, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

«Στις προτεραιότητές μου είναι η Αγγλία. Και από την Ισπανία υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά βλέπω πιο θετικά την Αγγλία. Οι εκπρόσωποί μου χειρίζονται τις προτάσεις που υπάρχουν. Έχω ακούσει για τον Παναθηναϊκό και ότι προπονητής του θα είναι ο Μπάκε, ο οποίος έχει εργαστεί στην πατρίδα μας. Είναι γνωστός σύλλογος και δεν αποκλείω τίποτα. Αν με ικανοποιήσει οικονομικά, δεν θα έλεγα όχι. Θα περιμένω μέχρι το τέλος Μαΐου. Θα εξετάσω τις προτάσεις και μετά θα αποφασίσω πού θα συνεχίσω. Δεν κλείνω την πόρτα στον Παναθηναϊκό», τόνισε.

To «who is who» του Πέτερ Λόβενκραντς

Όνομα: Πέτερ Λόβενκραντς
Εθνικότητα: Δανός
Ομάδα: Ρέιντζερς
Ημερομηνία γεννήσεως: 29-1-1980
Ύψος: 1,81 μ.
Βάρος: 68 κ.
Διεθνείς συμμετοχές: 14 (0 γκολ)

Περίοδος / Ομάδα / Αγώνες / Γκολ

1998-99 / ΑΒ / 18 / 2
1999-00 / ΑΒ / 14 / 5
2000-01 / Ρέιντζερς / 8 / 0
2001-02 / Ρέιντζερς / 18 / 2
2002-03 / Ρέιντζερς / 27 / 9
2003-04 / Ρέιντζερς / 25 / 9
2004-05 / Ρέιντζερς / 17 / 3
2005-06 / Ρέιντζερς / 32 / 4

«Μάτια» στην Αργεντινή

Κατάσκοποι του Παναθηναϊκού φέρονται να παρακολούθησαν το Σάββατο διάφορα παιχνίδια ανά την Ευρώπη έχοντας τα μάτια τους στραμμένα σε παίκτες που έχουν προταθεί και περιλαμβάνονται στη λίστα του Χανς Μπάκε. Παράλληλα οι «πράσινοι» έχουν πάντα στα υπόψιν και την αγορά της Αργεντινής, όπου δεν αποκλείεται να βρουν τον ακραίο επιθετικό που αναζητούν. Αυτός πάντως δεν θα είναι ο Λούκας Κάστρομαν.

Επέστρεψε στη Σουηδία ο Μπάκε

Για την πατρίδα του αναχώρησε το Σάββατο ο Χανς Μπάκε μετά τη συνεργασία για όλα τα θέματα που είχε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τα στελέχη της ΠΑΕ. Ο Μπάκε πριν αναχωρήσει επανέλαβε στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ότι η ομάδα με τις κατάλληλες προσθήκες θα είναι έτοιμη με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της. Ο ίδιος έχει σχηματίσει πλέον άποψη για το δυναμικό και περιμένει τις μεταγραφικές κινήσεις. Ο 54χρονος προπονητής θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα, οπότε και θα ξεκινήσει και επίσημα τη δουλειά του στην ομάδα. Αρχικά θα έχει γνωριμία με τους παίκτες και θα δουλέψει για λίγες μέρες μαζί τους (πιθανότατα ως τις 25 Μαΐου). Ο Σουηδός τεχνικός την ερχόμενη Κυριακή, 14 Μαΐου, θα μεταβεί στη Δανία, όπου θα τιμηθεί από την πρώην ομάδα του, την Κοπεγχάγη στο περιθώριο του αγώνα της με τη Σίλκεμποργκ.

Συμβουλές Μαλεζάνι στους νέους

Να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να αποφύγουν τις κακοτοπιές συμβούλευσε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι τους νέους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Ιταλός τεχνικός, όπως έγινε γνωστό, κάλεσε στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης κοντά του τους Τζιόλη, Μάντζιο, Δάρλα, Λεοντίου, Σιόντη, Γκάντσεφ, Τζόρβα, Βελλίδη, και τους είπε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την προσπάθεια που κάνατε φέτος», τους είπε ο Μαλεζάνι και συμπλήρωσε: «Να συνεχίσετε ακόμα πιο σκληρά τη νέα περίοδο. Το μέλλον σάς ανήκει. Θα φύγω από την ομάδα, αλλά θα παρακολουθώ την εξέλιξή σας και θα είμαι περήφανος, αν είστε καλύτεροι τα επόμενα χρόνια. Πίστεψα στις δυνατότητές σας και πήρατε ευκαιρίες. Ίσως κάποιους να σας αδίκησα. Ακόμα και παιδιά, όπως ο Γκάντσεφ και ο Σιόντης, που δεν αγωνίστηκαν, κλήθηκαν σε αποστολές και μπήκαν στο κλίμα και τη νοοτροπία της ομάδας. Αυτή η χρονιά θα είναι θεμέλιο για την καριέρα σας».

Ο Μαλεζάνι στη συνέχεια μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Τζιόλη και τον Τζόρβα. Για τον πρώτο είπε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν είχες υπέρμετρο ζήλο. Τόσο πριν καθιερωθείς όσο και μετά, κι αυτή είναι σωστή νοοτροπία». Στον Τζόρβα τόνισε: «Πρώτη φορά βλέπω τόσο σκληρή δουλειά και αγάπη για την ομάδα στο διάστημα που είμαι στον Παναθηναϊκό. Να συνεχίσεις έτσι».

Σε αντίθεση με τους δύο προαναφερθέντες, ο Μαλεζάνι είχε κάποια παράπονα από τον Φίλιππο Δάρλα: «Ξεκίνησες καλά τη χρονιά. Δούλεψες σκληρά και πήρες ευκαιρία, αλλά στη συνέχεια δεν ήσουν ιδιαίτερα εργατικός. Είχες διαφορετική στάση κι αυτή δεν είναι σωστή νοοτροπία».

Ρουμανικά σενάρια για «Λούτσι»

Δημοσιεύματα για… επαναπατρισμό του Λουτσιάν Σανμαρτεάν έκαναν την εμφάνισή τους στον Τύπο της Ρουμανίας. Η εφημερίδα «Gazeta Sporturilor» ανέφερε ότι η εταιρεία Cosmote προσφέρει 1,4 εκατ. ευρώ, ποσό ρεκόρ για τη Ρουμανία, ώστε να είναι χορηγός στη φανέλα της Ραπίντ Βουκουρεστίου. Όπως αναφέρεται και με δεδομένο ότι η ίδια εταιρεία είναι χορηγός και του Παναθηναϊκού, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Ρουμάνος άσος, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, να μετακομίσει στη Ραπίντ.

*Διήμερο ρεπό απολαμβάνουν το Σαββατοκύριακο οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x