Stoiximan Super League

Τυπική διαδικασία

Μετά το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού, ελάχιστοι Ροδίτες θεωρούσαν πως η ομάδα του Διαγόρα θα μπορούσε να ανατρέψει αυτό το αποτέλεσμα απέναντι στον Ατρόμητο. Και είχαν δίκιο. Η ομάδα του Δώνη ήταν ανώτερη από το πρώτο λεπτό και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Ήταν το φαβορί και το έδειξε, παίζοντας όσο χρειάζεται για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Το τελικό 1-0 έδωσε το τρίτο εισιτήριο στους Περιστεριώτες για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Μετά το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού, ελάχιστοι Ροδίτες θεωρούσαν πως η ομάδα του Διαγόρα θα μπορούσε να ανατρέψει αυτό το αποτέλεσμα απέναντι στον Ατρόμητο. Και είχαν δίκιο.

Η ομάδα του Δώνη ήταν ανώτερη από το πρώτο λεπτό και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης.

Ήταν το φαβορί και το έδειξε, παίζοντας όσο χρειάζεται για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Το τελικό 1-0 έδωσε το τρίτο εισιτήριο στους Περιστεριώτες για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ.



Στο πρώτο ημίχρονο οι Περιστεριώτες είχαν την κατοχή, πάτησαν μπάλα και έπαιξαν ορθολογικά. Το γκολ που πέτυχε ο Σαγανόφσκι στο 33΄, ήταν κατά μία έννοια η φυσική εξέλιξη του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι απογοητεύτηκαν και δεν είχαν κουράγιο ούτε προσπάθεια να κάνουν, αφού έπρεπε να πετύχουν 4 γκολ για την ανατροπή. Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε με μία ευκαιρία για τους γηπεδούχους και χωρίς κάτι άλλο αξιοσημείωτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Δώνη, πάγωσε το ρυθμό, έδωσε χώρο και έπαιζε με αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να χαρούν το παιχνίδι και ο ρυθμός έγινε πιο ζωηρός. Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο παρά τους ανοιχτούς χώρους. Το τελικό 1-0 υπέρ του Ατρομήτου ήταν δίκαιο με τους Περιστεριώτες να περιμένουν τον νικητή του Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα.



Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τάμπασης(46΄ Τυρέλης), Σκόνδρας, Σαλαμαστράκης, Ρέγες (63΄Πεταυράκης), Σπάρταλης, Γκούντμαν, Γεωργίου(63΄Φράγκος), Προβατίδης, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος, Πλάτανος.

Στον πάγκο: Λάτκοβιτς, Ακιρίμπα, Καρπαθάκης, Χριστοφιλέας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Ιτάνζ, Νάστος, Σαμπού, Σφακιανάκης, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας(70΄ Μπρίτο), Αναστασάκος, Σαρμιέντο, Σαγανόφσκι(63΄Καραγκούνης), Σκόνδρας, Καραλής.

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Καμαρά, Δάρλας, Ολιβέιρα, Ανδρέου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x