Stoiximan Super League

«Πάμε για πρωτάθλημα»

Ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου χάθηκε και στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Εκεί στάθηκε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε ομιλία του προς τους παίκτες στη σημερινή προπόνηση της ομάδας. «Πάμε για πρωτάθλημα. Όχι τα ίδια λάθη», το μήνυμα του Ισπανού τεχνικού… Διαβάστε τι πιστεύει ο

Ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου χάθηκε και στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Εκεί στάθηκε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε ομιλία του προς τους παίκτες της ομάδας στη σημερινή προπόνηση.

«Προχωράμε. Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ξεχνάμε τα πάντα», ήταν τα πρώτα λόγια του Ισπανού προς στους ποδοσφαιριστές του. «Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, αλλά όχι με τα ίδια λάθη που κάναμε. Πάμε για το πρωτάθλημα, αυτός είναι και ο πρώτος μας στόχος», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.

Είναι ξεκάθαρο πως οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω ό,τι συνέβη στη Θεσσαλονίκη και από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κρατούν μόνο τα λάθη που έγιναν, με σκοπό να μην τα επαναλάβουν και να βελτιωθούν.

Πλέον, στο παιχνίδι της Κυριακής με την SKODA Ξάνθη στόχος είναι -αρχικά- οι τρεις βαθμοί αλλά και μια καλή εμφάνιση.

Διευκρίνηση για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακή έδωσε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν πως το Σάββατο θα υπάρξει μια μικρή διακοπή λόγω της τέλεσης του μνημοσύνου για τα θύματα της ΘΥΡΑΣ 7.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x