Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Δεν ξέρω αν θα μείνω»

Την αποκάλυψη πως απέρριψε πρόταση από την Ισπανία έκανε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, δεσμευόμενος πως θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου, αλλά αφήνοντας ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2012. Μέχρι τέλος της εβδομάδας η απόφαση για Οζέγκοβιτς.

Την αποκάλυψη πως απέρριψε πρόταση από την Ισπανία έκανε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, δεσμευόμενος πως θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου, αλλά αφήνοντας ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2012.

«Πριν από λίγες μέρες απέρριψα πρόταση από ισπανική ομάδα. Είπα όχι για να μείνω μαζί σας, αν και μου λείπει η οικογένειά μου και θα ήθελα να είμαι κοντά στα παιδιά μου. Έμεινα εδώ για να παλέψουμε μέχρι τέλος για το Κύπελλο και τη δεύτερη θέση στα play-offs, για να πάμε μαζί μέχρι το καλοκαίρι. Μετά δεν ξέρω αν θα μείνω, αλλά τώρα είμαι εδώ για να προσπαθήσουμε μαζί για την ΑΕΚ», τόνισε ο Ανδαλουσιανός προπονητής στους «κιτρινόμαυρους».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση που δέχτηκε ήταν από την Primera Division. Η παραμονή του ή όχι στην «Ένωση» θα συζητηθεί λίγο πριν το τέλος της σεζόν σε συνάντηση με τη διοίκηση, πιθανώς και με κάποιον από τους μετόχους. Οι προϋποθέσεις που θέτει ο Μανόλο Χιμένεθ για να μείνει έχουν να κάνουν με τις φιλοδοξίες που έχουν τα αφεντικά του για την ομάδα και τις δυνατότητες του συλλόγου να ενισχυθεί ουσιαστικά για την επόμενη περίοδο.

Μέσα ο Δέλλας

Πλάνα με τον Τραϊανό Δέλλα καταστρώνει ο Μανόλο Χιμένεθ εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Ο πολύπειρος αμυντικός προπονήθηκε χθες χωρίς ενοχλήσεις και όλα δείχνουν πως επιστρέφει όχι απλώς στην αποστολή, αλλά και στην ενδεκάδα. Εκτός μάχης για το ερχόμενο ματς είναι μόνο ο τιμωρημένος Ματέος και ο τραυματίας Γκέντσογλου. Σήμερα επιστρέφουν οι διεθνείς Λυμπερόπουλος, Καφές, Μάκος, Μανωλάς και Γκερέιρο.

Δεν έχει ακόμη αποφασίσει

Μέχρι το Σάββατο αναμένεται η απόφαση του Μανόλο Χιμένεθ για τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς. Ο 17χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και περιμένει την εισήγηση του Ισπανού προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x