Stoiximan Super League

«Κλειδώνει» ο Δέλλας!

Όλο και πιο… σίγουρη γίνεται η παρουσία του Τραϊανού Δέλλα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο «κολοσσός» προπονήθηκε για τρίτη μέρα σε φουλ ρυθμούς και… εξαφάνισε και τις τελευταίες ανησυχίες του Μανόλο Χιμένεθ για το αν θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής.

Όλο και πιο… σίγουρη γίνεται η παρουσία του Τραϊανού Δέλλα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο «κολοσσός» προπονήθηκε για τρίτη μέρα σε φουλ ρυθμούς και… εξαφάνισε και τις τελευταίες ανησυχίες του Μανόλο Χιμένεθ για το αν θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής.

Η επιστροφή του από τη Δευτέρα σε κανονικό πρόγραμμα επέτρεψε αισιοδοξία πως ο Δέλλας θα μπορούσε (επιτέλους για την «Ένωση») να ηγηθεί και πάλι της άμυνας.

Για να μετατραπεί, όμως, η αισιοδοξία σε… βεβαιότητα απαιτούνταν ο «κολοσσός» να βγάλει χωρίς ενοχλήσεις και τις επόμενες προπονήσεις. Κάτι που έγινε -για τρίτη σερί μέρα την Πέμπτη- με αποτέλεσμα ο Χιμένεθ να ξέρει από πού θα… ξεκινήσει την ενδεκάδα στο ντέρμπι.

Στις δοκιμές για εκείνη, άλλωστε, θα συμπεριλαμβάνονται κανονικά από την Παρασκευή οι διεθνείς (Λυμπερόπουλος, Καφές, Μανωλάς, Γκερέιρο), που επέστρεψαν και έκαναν αποθεραπεία σήμερα. Εξαίρεση αποτέλεσε ο Μάκος, που δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Καναδά κι έτσι πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.

Εκτός πλάνων, αντίθετα, έχει τεθεί ο τραυματίας Γκέντσογλου (που συνέχισε πρόγραμμα στο γυμναστήριο), ενώ στα… μελλοντικά του Χιμένεθ θα γίνει γνωστό προσεχώς αν θα συμπεριλαμβάνεται ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς (που προπονήθηκε, ξανά με ενθαρρυντικά δείγματα, στα Σπάτα).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x