Stoiximan Super League

Τελικός με Ολυμπιακό

Καθοριστικό θεωρεί ο Γιάννης Μιχαλήτσος το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το περάσει στους παίκτες του Άρη. «Το παιχνίδι για μας είναι κάτι σαν τελικός», τόνισε ο 54χρονος τεχνικός, ο οποίος ρίχνει τον Μπομπαντίγια στο βασικό σχήμα του ματς με τους «ερυθρόλευκους». Βελλίδης κάτω από τα δοκάρια αντί του τραυματία Σηφάκη.

Καθοριστικό θεωρεί ο Γιάννης Μιχαλήτσος το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το περάσει στους παίκτες του Άρη. «Το παιχνίδι για μας είναι κάτι σαν τελικός», τόνισε ο 54χρονος τεχνικός, ο οποίος ρίχνει τον Μπομπαντίγια στο βασικό σχήμα του ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Αργεντινός επιθετικός θα κάνει μάλιστα το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη σε αυτό το σπουδαίο ντέρμπι και θα είναι παρτενέρ του Κόκε στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα των «κιτρίνων» αναμένεται να έχει ακόμη μια αλλαγή με τον Σάκη Πρίττα να παίρνει τη θέση του Φατί στον άξονα, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Μιχάλη Σηφάκη και η αντικατάστασή του από τον Μάρκο Βελλίδη.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί στο παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα και λόγω του τραυματισμού του πρώτου τερματοφύλακα, είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται να παίξει σε ένα τόσο μεγάλο ματς και να δείξει την αξία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x