Stoiximan Super League

«Λουκά! Τα λέμε μετά…»

Στην Παιανία βρέθηκε ο Δημήτρης Γόντικας όπου είχε συνάντηση με τον Λουκά Βύντρα, λέγοντας του πως θα τα πούνε μετά το ντέρμπι, ώστε να συζητήσουν τους όρους της ανανέωσης συμβολαίου του. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος είχε συνομιλία για αγωνιστικά θέματα και με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Στην Παιανία βρέθηκε ο Δημήτρης Γόντικας όπου είχε συνάντηση με τον Λουκά Βύντρα, λέγοντας του πως θα τα πούνε μετά το ντέρμπι, ώστε να συζητήσουν τους όρους της ανανέωσης συμβολαίου του.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος είχε συνομιλία για αγωνιστικά θέματα και με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Δημήτρης Γόντικας πήγε στην Παιανία, κάτι που συνηθίζει άλλωστε τον τελευταίο καιρό, αφού πηγαίνει στις προπονήσεις της ομάδας.

Αφού είχε συνομιλία με τον προπονητή του «τριφυλλιού», τα είπε και με τον Λουκά Βύντρα, για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. «Λουκά, θα τα πούμε από βδομάδα», ήταν η ατάκα του Γόντικα στον ποδοσφαιριστή. Οι δυο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και πολύ δύσκολα θα «στραβώσει» κάτι.

Απλά, αυτή τη στιγμή προέχει το μυαλό των ποδοσφαιριστών να βρίσκεται στο Σαββατιάτικο ντέρμπι και όχι σε οτιδήποτε άλλο. Για αυτό και καθυστέρησε κάπως το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x