Stoiximan Super League

Εκτός ο Πετκάκης, μέσα Βουτσίτσεβιτς, Καρντόσο

Με Βουτσίτσεβιτς και Καρντόσο θα αντιμετωπίσει η Καβάλα τον Πανσερραϊκό. Εκτός πλάνων για τον Χένρικ Κάσπερτσακ ο Πετκάκης ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γιέσε.

Με Βουτσίτσεβιτς και Καρντόσο θα αντιμετωπίσει η Καβάλα τον Πανσερραϊκό. Εκτός πλάνων για τον Χένρικ Κάσπερτσακ ο Πετκάκης ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γιέσε.

Να επιστρέψουν στις νίκες θέλουν οι «Αργοναύτες» ύστερα από την ήττα από τον Εργοτέλη την προηγούμενη αγωνιστική. Το ματς με τα «λιοντάρια» είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τρίποντο καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενώ είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το όνειρο που λέγεται Ευρώπη και πλέι οφ δεν είναι άπιαστο για την Καβάλα και θέλει να το κυνηγήσει μέχρι τέλους.

Σε τούτη την προσπάθεια ο Πολωνός τεχνικός θα έχει στην διάθεση του και του Βουτσίτσεβιτς και Καρντόσο που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, επέστρεψε ο Χργκόβιτς μετά την τιμωρία των δύο αγωνιστικών ενώ στην αποστολή πήρε και τον Γιέσε πάνω στον οποίο δούλευε όλη την εβδομάδα στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Από την άλλη μεριά, εκτός τέθηκαν οι Πετκάκης, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενόχλησεις που ένιωθε στην μέση του αλλά και στον δικέφαλο αλλά και ο Τόμασιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Επίσης, οι τραυματίες Δημήτρης Δρόσος και Ζαν Κλοντ Νταρσεβίλ δεν είναι διαθέσιμοι, με τον τελευταίο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να αναμένεται να μπει κανονικά στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή της Καβάλας:

Γκαλίνοβιτς, Κατεργιαννάκης, Σιόντης, Πφέρτζελ, Περεϊρίνια, Γιέσε, Ογκμπέτσε, Βουτσίσεβιτς, Ρίος, Ντικρόκ, Ναζλίδης, Νικουλάε, Καρντόσο, Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Ντιέ, Ονουάτσι, Θεοδωρέλλης, Αμπντούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x