Stoiximan Super League

«Και με την Ατλέτικο αυτό λέγαμε»

Την πίστη του στις δυνατότητες του Άρη να κάνει νέα υπέρβαση, όπως στη Μαδρίτη και να αποκλείσει τη Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ, εξέφρασε ο Κώστας Μενδρινός. «Δεν είμαστε το φαβορί, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Το γνωρίζει όλη η Ελλάδα αυτό. Και με την Ατλέτικο βέβαια αυτό λέγαμε, οπότε ας επαναληφθεί η ιστορία, να γελάσουμε κι εμείς λίγο», δήλωσε για τη ρεβάνς της Πέμπτης.

Την πίστη του στις δυνατότητες του Άρη να κάνει νέα υπέρβαση, όπως στη Μαδρίτη και να αποκλείσει τη Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ, εξέφρασε ο Κώστας Μενδρινός.

«Δεν είμαστε το φαβορί, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Το γνωρίζει όλη η Ελλάδα αυτό. Και με την Ατλέτικο βέβαια αυτό λέγαμε, οπότε ας επαναληφθεί η ιστορία, να γελάσουμε κι εμείς λίγο», δήλωσε για τη ρεβάνς της Πέμπτης.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Έλληνας μέσος (μιλώντας στον «ΑΡΗΣ FM 92.8») για την νέα πρόκληση στο Europa League:

«Δεν είμαστε το φαβορί, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και το γνωρίζει όλη η Ελλάδα αυτό. Και με την Ατλέτικο βέβαια αυτό λέγαμε, οπότε ας επαναληφθεί η ιστορία, να γελάσουμε κι εμείς λίγο.

Δεν θα ‘χουμε μια συγκεκριμένη τακτική. Η Σίτι είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να πάμε αποφασισμένοι, να τα δώσουμε όλα κι από εκεί και πέρα το αποτέλεσμα θέλουμε όλοι, να έρθει. Είμαστε αισιόδοξοι.

Ό,τι έχουμε κατακτήσει μας δίνει αισιοδοξία ως τώρα. Θα μπούμε μέσα και θα δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας».


Την Κυριακή ο Άρης ήρθε ισόπαλος (χωρίς τέρματα) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, βλέποντας το… τρένο που οδηγεί στα play-off να απομακρύνεται ακόμη περισσότερο:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο όμως πιέσαμε περισσότερο τον αντίπαλο και αν μια από τις δυο ευκαιρίες (σ.σ. ισάριθμα δοκάρια) κατέληγε στα δίχτυα θα ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι. Αυτά συμβαίνουν όμως στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω την επόμενη φορά να μας κάνει η μπάλα το χατίρι.

Η σκοπιμότητα είναι πάντα μες το παιχνίδι. Κάνεις τα πάντα ώστε να μην χάσεις βαθμούς. Εμείς δεν κατεβήκαμε για την ισοπαλία αλλά για το “τρίποντο” που παρόλα αυτά δεν ήρθε.

Δεν είμαστε στην καλύτερη θέση. Πιστεύω στο τέλος να μπούμε στα play-off. Έχουμε τα ματς με την Λάρισα και τον Ηρακλή που ακολουθούν. Με τον Ολυμπιακό Βόλου θα παίξουμε στην έδρα μας. Πρέπει γενικότερα να κάνουμε ένα καλό ντεμαράζ».

Θέλουμε καλά αποτελέσματα και στο ελληνικό πρωτάθλημα ώστε να μας δοθεί και πάλι η δυνατότητα να παίξουμε στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x