Στη "σκιά" του τραυματισμού του Μπέτο, μπήκε στην τελική της ευθεία η προετοιμασία του Εργοτέλη την Τρίτη για την εντός έδρας αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκας κόντρα στην ΑΕΚ.
Οι Κρητικοί ξεκίνησαν το πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ, στη συνέχεια, ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, επικεντρώθηκε στην τακτική και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τους παίκτες να παίζουν οικογενειακό διπλό.
Την Τετάρτη αναμένεται στην Κρήτη η Philadelphia Union του αμερικανικού πρωταθλήματος, την οποία ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στις 28 Φεβρουαρίου.
Εν τω μεταξύ, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "κιτρινόμαυροι" την ίδια μέρα ενημερώνουν για γενική είσοδο 10 ευρώ στον αγώνα με την "Ενωση".
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Εργοτέλης πρεσβεύει την αντίληψη ότι το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και διασκέδαση που απευθύνεται σε όλους και, για αυτό, ορίζει τη χαμηλότερη τιμή εισιτηρίων μεταξύ όλων των αγώνων της Σούπερ Λίγκας».
Σταυρούλα Σάββα, Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






