Stoiximan Super League

Βλέπει και… Ελλάδα ο Χιμένεθ

Μπορεί να γνωρίζει καλύτερα την ισπανική αγορά και να την προτίμησε κατά κόρον στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Μανόλο Χιμένεθ αγνοεί τα ελληνικά «προϊόντα». Ο Ισπανός τεχνικός, σύμφωνα με τη «SportDay», έχει ξεχωρίσει τους Γεωργιάδη, Φορτούνη, Μαλεζά και Σιόβα. Τι ισχύει για κάθε περίπτωση. Ακόμη… περιμένει ο Μπλάνκο, προσεχώς νέα πρόταση σε Μανωλά.

Μπορεί να γνωρίζει καλύτερα την ισπανική αγορά και να την προτίμησε κατά κόρον στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο (με την απόκτηση των Μίτσελ, Ματέος και Μπαχά), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Μανόλο Χιμένεθ αγνοεί τα ελληνικά «προϊόντα».

Σύμφωνα με τη «SportDay», ο Ισπανός τεχνικός έχει ξεχωρίσει τέσσερις Έλληνες παίκτες που θεωρεί πως μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της. Πρόκειται για τους Γιώργο Γεωργιάδη, Κώστα Φορτούνη, Στέλιο Μαλεζά και Δημήτρη Σιόβα, περιπτώσεις πάντως που μόνο απλές δεν είναι καθώς όλοι τους δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Πιο εφικτή μοιάζει η μεταγραφή του επιθετικού του Πανσερραϊκού, καθώς η ομάδα του μοιάζει απίθανο να σωθεί και πιθανώς θα επιδιώξει να τον παραχωρήσει. Μάλιστα λέγεται πως ίσως ο ίδιος ο 24χρονος άσος επιδιώξει εξαγορά του συμβολαίου του (βάσει ειδικού νόμου). Αντίστοιχα, πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Κώστα Φορτούνη, αφού για τον 18χρονο μεσοεπιθετικός δεν υπάρχει ενδιαφέρον μόνο από τον Ολυμπιακό, αλλά και από ομάδες του εξωτερικού (Γιουβέντους μεταξύ άλλων). Ο 26χρονος Μαλεζάς, αλλά και ο 22χρονος Σιόβας θεωρούνται εξαιρετικές επιλογές για την άμυνα, ωστόσο θα χρειαστούν αρκετά χρήματα για να πουν το «ναι» στην πώλησή τους ΠΑΟΚ και Πανιώνιος αντίστοιχα.

Ουδέν νεότερο για Μπλάνκο

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει ακόμη στείλει την επίσημη πρόταση στον Ίσμαελ Μπλάνκο για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Σταύρος Αδαμίδης φέρεται να είχε πει στον Αργεντινό φορ την περασμένη εβδομάδα πως στη διάρκεια της τρέχουσας θα είχε την έγγραφη προσφορά της «Ένωσης», ωστόσο αυτό δεν έγινε και μέρα με τη μέρα ο «Ζορό» απομακρύνεται και περισσότερο.

Στο μεταξύ, οι «κιτρινόμαυροι» σύντομα θα καταθέσουν νέα πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Κώστα Μανωλά μετά την πρώτη επαφή με τον 19χρονο αμυντικό που ήταν άκαρπη. Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή θα αφορά κλιμακωτές απολαβές 250, 300 και 350 χιλιάδων ετησίως για τρία χρόνια. Το συμβόλαιο του νεαρού στόπερ λήγει το καλοκαίρι του 2012 και στην ΑΕΚ δεν θέλουν να καθυστερήσουν όπως στις περιπτώσεις Μπλάνκο και Τζεμπούρ.

Κλειστά χαρτιά

Ούτε στη χθεσινή προπόνηση έδειξε τα πλάνα του για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο ο Μανόλο Χιμένεθ. Δεδομένη είναι η απουσία των τιμωρημένων Σκόκο και Μάκου, καθώς και των τραυματιών Γιάχιτς και Γκέντσογλου, που δεν προλαβαίνουν και τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη. Είναι πιθανό να προφυλαχθούν εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα και οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x