Stoiximan Super League

Λεμονής: «Αξίζαμε κάτι από αυτό το ματς»

Δίκαιο χαρακτήρισε το 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα στη Νέα Σμύρνη. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» κάλεσε όλους τους παίκτες του να δώσουν το 100 τοις 100 στα εναπομείναντα ματς για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Δίκαιο χαρακτήρισε το 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα στη Νέα Σμύρνη. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» κάλεσε όλους τους παίκτες του να δώσουν το 100 τοις 100 στα εναπομείναντα ματς για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Αναφερόμενος στη γενική εικόνα του Πανιωνίου στο δεύτερο γύρο, τόνισε: «Δείχνουμε κι αυτό οφείλεται στα χαρακτηριστικά των παικτών ότι στα ματς αυτά παίζουμε καλύτερα, αλλά μας διευκολύνει και το παιχνίδι των μεγάλων ομάδων. Στον β’ γύρο ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του Μήτρογλου ώστε να διασπάσουμε ‘κλειστές’ άμυνες. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Το ζητούμενο είναι να πάρουμε τους πόντους που χρειάζεται ώστε να παραμείνουμε».

Ερωτηθείς για την σημασία που έχει για τον Πανιώνιο αυτός ο βαθμός, ο Τάκης Λεμονής απάντησε: «Με βάση το πρόγραμμα που είχαμε και τα συνεχόμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, αν παίρναμε 2-3 πόντους θα ήταν πολύ καλοί, οι 5 είναι ακόμα καλύτεροι! Χρειάζεται πάντως, να μαζέψουμε τους πόντους που πρέπει για να σωθούμε, αρχής γενομένης με τον Εργοτέλη».

Σε ότι αφορά την μάχη της παραμονής και μεταξύ ποιών ομάδων αυτή θα κριθεί, είπε: «Ας αφήσουμε να περάσουν 2-3 αγωνιστικές ακόμα για να δούμε ποιες ομάδες θα μπουν στη ζώνη επικινδυνότητας. Όχι του υποβιβασμού, αλλά επικινδυνότητας. Θα μπουν κι άλλες ομάδες. Μακάρι να πάει ο Πανιώνιος την τελευταία αγωνιστική αδιάφορος στην Τρίπολη, αυτό είναι ευχή όλων μας. Ποτέ οι προπονητές δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Πάντα θέλουμε κάτι να διορθώσουμε. Παίξαμε με την καλύτερη κατά γενική παραδοχή ομάδα στην Ελλάδα και δείξαμε ότι μπορούμε να τους παίξουμε στα ίδια. Αποκτήσαμε περισσότερη ποιότητα σαν ομάδα κάνοντας διορθωτικές κινήσεις».

Για τον Κουμορτζί και την αλλαγή του, υποστήριξε: «Ήταν αρκετά καλός ο ‘Κούμο’ στο αμυντικό παιχνίδι που έκανε. Δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κυκλοφορήσει ελεύθερα την μπάλα, είχε μεγάλη συμμετοχή ο Κουμορτζί σε αυτό. Θέλαμε κάτι παραπάνω στο δημιουργικό κομμάτι, γι’ αυτό έγινε η αλλαγή. Μας βοήθησε αρκετά σήμερα.Για πρώτη εμφάνιση τα πήγε αρκετά ο Κβιρκβέλια. Έχει παίξει μπροστά αριστερά με την εθνική Γεωργίας. Είναι ποιοτικός παίκτης, και τα πήγε αρκετά καλά, παρά τη μεγάλη του απουσία από τα γήπεδα».

Κλείνοντας, ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης, σχολίασε: «Θα ζητήσω να μην ξεχνάνε πού είμαστε και να επιλύουμε τα προβλήματα, γιατί υπάρχουν. Να δώσουμε όλοι κάτι παραπάνω από το 100% για να πετύχουμε το στόχο μας».

Από την πλευρά του, ο Βάτσλαβ Σβέρκος τόνισε: «Πέτυχα γκολ με πολλή τύχη, αλλά και η τύχη χρειάζεται. Είμαι χαρούμενος γιατί βοήθησα να πάρουμε ένα σημαντικό βαθμό. Ο Ολυμπιακός ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και φτάσαμε ισοφάριση. Πρέπει να μείνουμε στην κατηγορία, να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται και να είμαστε και τη νέα σεζόν στην πρώτη κατηγορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x