Stoiximan Super League

Σε δύο εβδομάδες τα σπουδαία

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της πρωτόδικης απόφασης της τιμωρίας μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της πρωτόδικης απόφασης της τιμωρίας μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι νομικοί εκπρόσωποι των «ερυθρολεύκων» ζήτησαν περισσότερο χρόνο, καθώς ενημερώθηκαν για την έφεση του εισαγγελέα την Τρίτη.

Νέα ημερομηνία εκδίκασης της έφεσης ορίστηκε η 16η Μαρτίου. Την ίδια ημέρα θα συνεκδικαστεί η αντέφεση που αποφάσισε να καταθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Βέβαια ακόμη κι αν οι Πειραιώτες δικαιωθούν, θα έχουν ήδη εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, την ερχόμενη Κυριακή με τον Εργοτέλη. Όμως όπως τονίζουν στον Ολυμπιακό, εμμένουν στην έφεση για λόγους ηθικής τάξης και για να μην θεωρηθούν υπότροποι για τη συνέχεια στην περίπτωση που δικαιωθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x