Stoiximan Super League

Τελικές επαφές με Μπλάνκο

Τις εξελίξεις στην ανανέωση συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάνκο με την ΑΕΚ περιμένουν στον Παναθηναϊκό, ώστε να προχωρήσουν στο τελικό στάδιο επαφών με τον Αργεντινό επιθετικό και να τον ντύσουν στα πράσινα. Ντουγκλάο και Αμπντούν «πακέτο» από την Καβάλα θέλουν στο «τριφύλλι», τη στιγμή που ο Μάτος θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο αντικαταστάτης του Ζιλμπέρτο Σίλβα. «Παίζει με τη νοημοσύνη μας ο Ολυμπιακός» . Προτάσεις για Νίνη

Τις εξελίξεις στην ανανέωση συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάνκο με την ΑΕΚ περιμένουν στον Παναθηναϊκό, ώστε να προχωρήσουν στο τελικό στάδιο επαφών με τον Αργεντινό επιθετικό και να τον ντύσουν στα πράσινα. Ντουγκλάο και Αμπντούν «πακέτο» από την Καβάλα θέλουν στο «τριφύλλι», τη στιγμή που ο Μάτος θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο αντικαταστάτης του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Κρούση στον μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο έχει ήδη γίνει από τον Παναθηναϊκό, αλλά όσο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα με την ΑΕΚ, τόσο θα «τρενάρεται» η υπόθεση. Από την πλευρά τους οι «πρασίνων» έχουν μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του φορ τη «Ένωσης», όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και για τον χαρακτήρα του. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα έχουν γίνει οι τελικές επαφές και αν δεν προκύψει κάτι που θα ανατρέψει την παρούσα κατάσταση, όλα δείχνουν ότι ο Αργεντινός στράικερ θα φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Από εκεί και πέρα στον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουν να πάρουν «πακέτο» και το δίδυμο Ντουγκλάο-Αμπντούν από την Καβάλα, αφού πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν εκπλήξει με τις επιδόσεις του και καλύπτουν θέσεις που «πονάει» η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι τρεις συγκεκριμένοι παίκτες είναι οι πρωταρχικοί στόχοι για τους «πράσινους», με τον Γιώργο Γεωργιάδη να ακολουθεί, αν και για τον μεσοεπιθετικό του Πανσερραϊκού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκας και όχι μόνο.

Εκτός των μεταγραφικών, υπάρχει και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα, με τον οποίον υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταλήξουν σε συμφωνία. Η πρόταση του Παναθηναϊκού φτάνει τις 700.000 ευρώ περίπου, μαζί με τα μπόνους και πλέον είναι στο χέρι του Έλληνα αμυντικού αν θα την αποδεχτεί ή όχι. Η τελική απάντηση του διεθνούς μπακ αναμένεται μέχρι το τέλος του μηνός, είτε είναι θετική, είτε αρνητική.

Στην περίπτωση του Μαρσέλο Μάτος, όλα θα κριθούν το καλοκαίρι. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι πλέον σίγουρο ότι θα επιστρέψει στην Βραζιλία, ενώ ο συμπατριώτης του αναμένεται να κάνει την αντίστροφη διαδρομή. Βάσει του μέχρι στιγμής σχεδιασμού, εκτός από τον Μάτος, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί το καλοκαίρι για έναν ακόμα μέσο, που θα είναι όμως αριστεροπόδαρος.

«Παίζει με τη νοημοσύνη μας ο Ολυμπιακός»

Ατυχή χαρακτήριζαν την κίνηση του Ολυμπιακού να ασχοληθεί με τη διαιτησία του ντέρμπι, βγάζοντας βίντεο με τον Λέτο και τον Τοροσίδη, σύμφωνα με το οποίο ο Αργεντινός έπρεπε να αποβληθεί για χτύπημα στον αντίπαλό του. «Ο Ολυμπιακός κάνει λάθος που ανοίγει κουβέντα για τον διαιτητή του συγκεκριμένου αγώνα, μια και αποδεικνύεται και από το βίντεο που έχει σταλεί στην ΟΥΕΦΑ και κατά γενική ομολογία ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής έκανε πολλά λάθη σε βάρος του Παναθηναϊκού και αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Το να στέκεται ο Ολυμπιακός στη διαιτησία του ντέρμπι είναι σαν να παίζει με τη νοημοσύνη του κόσμου» τόνιζαν από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, από το οποίο ίσως σήμερα υπάρξει αντίδραση.

Προτάσεις για Νίνη

Πρόταση ύψους 6.5 εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη, έγινε από την Χόφενχαϊμ τον Ιανουάριο σύμφωνα με την εφημερίδα “Derby”. Ο άρνηση του Παναθηναϊκού στηρίχτηκε σε τρεις λόγους, πρώτον ότι εκείνη τη χρονική στιγμή δεν παραχωρούνταν κανένας βασικός παίκτης, δεύτερον η προσφορά των Γερμανών θεωρήθηκε πάρα πολύ μικρή και τρίτον υπήρξε φόβος για την αντίδραση του κόσμου.

Βέβαια οι ξένοι σύλλογοι εξακολουθούν να παρακολουθούν τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, με τη Λάτσιο να είναι η ομάδα που φέρεται να είναι πιο κοντά. Οι Ιταλοί μοιάζουν διατεθειμένοι να προσφέρουν επτά εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό και 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ποσά που θεωρούν οι ίδιοι ικανοποιητικά για να γίνει το deal. Από την πλευρά τους οι «πράσινοι», αν δεν προκύψουν χρήματα από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, είναι πολύ πιθανό να αποδεχτούν κάποια πρόταση για τον 20χρονο χαφ, αν και δεν πρόκειται να τον ξεπουλήσουν.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x