Stoiximan Super League

Τρεις στους… τέσσερις κερδίζουν

Ξεκαθάρισε σε μεγάλο βαθμό ποιες ομάδες θα πάρουν μέρος στην διαδικασία των play-off. Θεωρώντας δεδομένη τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, τέσσερις ομάδες έχουν απομείνει ουσιαστικά να διεκδικούν τις υπόλοιπες τρεις θέσεις. Δείτε επίσης στο sport-fm.gr ποιες ομάδες για την παραμονή.

Ξεκαθάρισε σε μεγάλο βαθμό ποιες ομάδες θα πάρουν μέρος στην διαδικασία των play-off. Θεωρώντας δεδομένη τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, τέσσερις ομάδες έχουν απομείνει ουσιαστικά να διεκδικούν τις υπόλοιπες τρεις θέσεις. Δείτε στο sport-fm.gr το πρόγραμμα της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

3. ΑΕΚ, 40 β.

Δεν έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα, αλλά δεν είναι και καμιά χθεσινή. Αφήστε δε που εύκολα ή δύσκολα, έχει πάρει τα περισσότερα μεγάλα ματς. Αφού, λοιπόν, ξεπεράσει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες τα παιχνίδια με Καβάλα (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός), της αρκεί να είναι σοβαρή για να νικήσει στα υπόλοιπα με Ατρόμητο (εντός), Λάρισα (εκτός) και Ηρακλή (εντός).

4. Ολυμπιακός Βόλου, 38 β.

Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Έχει φτάσει δίκαια μέχρι εδώ που έχει φτάσει και πλέον το μεγάλο «στοίχημα» είναι η συμμετοχή στα play-off και κατ’ επέκταση η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Καβάλα, συνεχίζει με ένα σετ αγώνων στους οποίους θα τεθεί αντιμέτωπος με ομάδες που δεν έχουν στόχους (κόντρα σε SKODA Ξάνθη εντός και σε Άρη εκτός) και ολοκληρώνει με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κάτι του… χρωστάει για το «κάζο» του πρώτου γύρου.

5. Καβάλα, 38 β.

Κάποιοι περίμεναν ότι φέτος θα «ξεφουσκώσει». Όχι απλά δεν επηρεάστηκε από τις αλλαγές παικτών και προπονητών σαν τα… πουκάμισα, αντιθέτως μοιάζει ικανή κατ’ αρχήν να κάνει το βήμα παραπάνω και να πάρει μέρος στα play-off και ύστερα στην Ευρώπη. Παρότι, ωστόσο έχει αποδείξει ότι δεν… μασάει, έχει δύσκολο έργο. Κατά σειρά έχει να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (εκτός), τον Ολ. Βόλου (εντός), τον Ολυμπιακό (εκτός), την SKODA Ξάνθη (εντός) και τον Ατρόμητο (εκτός).

6. ΠΑΟΚ, 34 β.

Πώς από τρίτος βρέθηκε… έξω από το χορό ούτε ο ίδιος δεν το κατάλαβε. Παρόλα αυτά δεν είναι τόσο τραγική, όσο φαίνεται η κατάσταση μιας και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, το οποίο αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων. Μέχρι το τέλος έχει να δώσει δύο ντέρμπι, το ένα στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό και το άλλο με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο», να παίξει με τον Ατρόμητο στην Αθήνα και με τις Λάρισα και Κέρκυρα στη Θεσσαλονίκη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x