Stoiximan Super League

«Σκάνδαλο τύπου Calciopolis στην Ελλάδα»!

Διεθνείς διαστάσεις αρχίζει να παίρνει η υπόθεση των κασετών και των καταγγελιών του Αλέξη Κούγια και του Σωτήρη Βοργιά περί «νέας παράγκας» και των φερόμενων ως πρωταγωνιστών της. Στην ηλεκτρονική έκδοση της ουγγρικής εφημερίδας «Nemzeti Sport» (www.nemzetisport.hu), φιλοξενούνται όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, ενώ το κείμενο που φέρει τίτλο περί «Ελληνικού Calciopolis» συνοδεύεται από φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Αχιλλέα Μπέου να είναι μαζί στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης».

Διεθνείς διαστάσεις αρχίζει να παίρνει η υπόθεση των κασετών και των καταγγελιών του Αλέξη Κούγια και του Σωτήρη Βοργιά περί «νέας παράγκας» και των φερόμενων ως πρωταγωνιστών της.

Στην ηλεκτρονική έκδοση της ουγγρικής εφημερίδας «Nemzeti Sport» (www.nemzetisport.hu), φιλοξενούνται όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, ενώ το κείμενο που φέρει τίτλο περί «Ελληνικού Calciopolis» συνοδεύεται από φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Αχιλλέα Μπέου να είναι μαζί στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο εν λόγω δημοσίευμα, γίνεται λόγος περί τεραστίου σκανδάλου που μοιάζει με το ιταλικό Calciopolis (όπου υποβιβάστηκαν ομάδες και αφαιρέθηκαν τίτλοι). Αναφέρεται στα όσα έχουν καταγγείλει ο Σωτήρης Βοργιάς και ο Αλέξης Κούγιας, στις τηλεφωνικές συνομιλίες και κάνει λόγο για «απόπειρα επηρεασμού των αγώνων Μακάμπι-Ολυμπιακός και Άρης-Παναθηναϊκός από τους Μαρινάκη, Μπέο και με συμμετοχή του Γιώργου Δαλούκα». Τονίζεται επίσης ότι «αυτό δεν κατέστη εφικτό, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των αγώνων».

Στο ρεπορτάζ του www.nemzetisport.hu αναφέρεται ότι η μαφία απείλησε τον Δαλούκα και τη γυναίκα του και καταλήγει τονίζοντας ότι «η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις και όταν χρειαστεί θα παρέμβει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x