Stoiximan Super League

«Δεν είναι τυχαίο…»

Καμία διάθεση -προς το παρόν, τουλάχιστον- να εμπλακούν στη διαδικασία ανακοινώσεων ή συνεντεύξεων Τύπου, με αφορμή τις περιβόητες κασέτες, δεν δείχνουν στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, δεν θεωρούν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι εμφανίστηκε τώρα -που η ομάδα εξασφάλισε τον τίτλο- το όλο θέμα και θεωρούν ότι είναι ακόμα ένα επικοινωνιακό… τρικ. Πάρντο, ο πρώτος και έπεται συνέχεια.

Καμία διάθεση -προς το παρόν, τουλάχιστον- να εμπλακούν στη διαδικασία ανακοινώσεων ή συνεντεύξεων Τύπου, με αφορμή τις περιβόητες κασέτες, δεν δείχνουν στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» λένε ότι «με το θέμα ασχολείται ο εισαγγελέας» και χθες, το μόνο που ανέφεραν ήταν: «Ο Μαρινάκης δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά».

Μάλιστα, δεν θεωρούν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι εμφανίστηκε τώρα -που η ομάδα εξασφάλισε τον τίτλο- το όλο θέμα και θεωρούν ότι είναι ακόμα ένα επικοινωνιακό… τρικ.

Καλύπτονταν, εξάλλου και από τη δήλωση του Γιώργου Δαλούκα, που ήταν ξεκάθαρος χθες, ότι ουδέποτε συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Τα δύο παιχνίδια για τα οποία γίνεται λόγος μόνον υπέρ των Πειραιωτών δεν εξελίχθηκαν. Για την ώρα μένουν σε αυτόν τον σχολιασμό και θα παρακολουθούν τις εξελίξεις, τις οποίες ουδείς μπορεί να προβλέψει.

Και πιστεύουν ότι δεν αποκλείεται να γυρίσουν… μπούμερανγκ, τελικά, για κάποιους.

Έχουν… ραντεβού

Σήμερα (10/3) -το πολύ αύριο- θα γίνει η συνάντηση με τον μάνατζερ του Ούρκο Πάρντο, για να υπογράψει ο Βελγοϊσπανός γκολκίπερ νέο συμβόλαιο, με παράλληλη αγορά των δικαιωμάτων του από τη Ραπίντ.

Η απόκτηση του Πάρντο οριστικοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, μετά και τη συνάντηση που είχε μαζί του ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι «ερυθρόλευκοι» τον κάνουν δικό τους καταβάλλοντας τις 250.000 ευρώ που αναφέρονται ως οψιόν αγοράς στη συμφωνία με την αυστριακή ομάδα.

Ο Πάρντο θα υπογράψει νέο συμβόλαιο (αναμένεται να είναι τριετές), αφού κέρδισε το «στοίχημα» με τον Βαλβέρδε.

Τη «σκυτάλη» θα πάρει ο Κέβιν Μιραλάς, μιας και η συνάντηση με τον ατζέντη του -για να τελειώσει και το δικό του θέμα- έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τρίτη. Θα είναι ένα ραντεβού με στόχο να βρεθεί η… φόρμουλα στο οικονομικό, ώστε να πάρει μία αύξηση ο Βέλγος επιθετικός, όπως επιθυμεί και παράλληλα να υπογράψει το νέο συμβόλαιο, μετά την αγορά του από τη Σεντ Ετιέν.

Στη συνέχεια θα πάρουν σειρά οι Ραούλ Μπράβο και Ζαουάντ Ζαϊρί, που μένουν ελεύθεροι, αλλά οι συζητήσεις μαζί τους πιθανόν να μη γίνουν άμεσα, αλλά μετά τη σύσκεψη κορυφής με τη συμμετοχή των Μαρινάκη και Βαλβέρδε, στην οποία θα σχεδιαστεί η ομάδα της επόμενης περιόδου.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x