Stoiximan Super League

Σκόκο: «Καλύτερα στη θέση μου»

Την προτίμησή του στο να αγωνίζεται στη θέση που χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ επανέλαβε για μία ακόμη φορά ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός επιθετικός, παραλαμβάνοντας το βραβείο του MVP της 25ης αγωνιστικής, τόνισε ότι ο προπονητής του έχει τον πρώτο λόγο, όμως ο ίδιος θα ήθελε να παίζει ως επιθετικός. Το βραβείο παρέδωσε ο Γενικός Διευθυντής Marketing του ΟΠΑΠ, Σωτήρης Σπανίδης.

Την προτίμησή του στο να αγωνίζεται στη θέση που χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ επανέλαβε για μία ακόμη φορά ο Νάτσο Σκόκο.

Ο Αργεντινός επιθετικός, παραλαμβάνοντας το βραβείο του MVP της 25ης αγωνιστικής, τόνισε ότι ο προπονητής του έχει τον πρώτο λόγο, όμως ο ίδιος θα ήθελε να παίζει ως επιθετικός.

Το βραβείο παρέδωσε ο Γενικός Διευθυντής Marketing του ΟΠΑΠ, Σωτήρης Σπανίδης.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Νάτσο Σκόκο:

«Υπάρχουν γκολ μεγάλης σημασίας και καλά παιχνίδια. Ωραία γκολ ήταν αυτά στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και στο Βικελίδης με τον Άρη. Ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις και ο παίκτης παίζει εκεί που του λέει ο προπονητής. Σίγουρα μπορώ να παίξω καλύτερα και πιο άνετα στη θέση που αγωνίστηκα προχθές», είπε αρχικά ο Σκόκο, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

«Το να κερδίζεις είναι πολύ θετικό και πολύ περισσότερο όταν παίζεις με ομάδες που είναι κοντά στη βαθμολογία και διεκδικούν την είσοδό τους στα πλέι-οφ. Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ είναι εντελώς διαφορετικό με αυτό του πρωταθλήματος. Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα και γι' αυτό σκεφτόμαστε το αμέσως επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα. Έχει δείξει ότι διαθέτει πολύ καλή ομάδα, στην έδρα της είναι πολύ δυνατή, ενώ εκτός έδρας έχει πάρει σημαντικούς βαθμούς, όπως η νίκη στην Τούμπα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x