Stoiximan Super League

«Δεν συναντήθηκα με τον Δαλούκα»

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει ότι συναντήθηκε με τον Γιώργο Δαλούκα εξέδωσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είχε προβεί (ανεπίσημα) σε παρόμοια κίνηση και για μία άλλη συνάντηση που φημολογείτο ότι είχε με τον Έλληνα διαιτητή πριν από λίγες μέρες στο Hilton.

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει ότι συναντήθηκε με τον Γιώργο Δαλούκα εξέδωσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είχε προβεί (ανεπίσημα) σε παρόμοια κίνηση και για μία άλλη συνάντηση που φημολογείτο ότι είχε με τον Έλληνα διαιτητή πριν από λίγες μέρες στο Hilton.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επιθυμώ να διαψεύσω τα περί συνάντησής μου με τον κ. Γ. Δαλούκα. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, σε ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η δημοσιοποίηση τέτοιου είδους ανεξέλεγκτων φημών δεν συνδράμει στο ελάχιστο την εν εξελίξει δικαστική έρευνα για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x