Stoiximan Super League

«Δεν εξαρτάται από μένα αν θα μείνω…»

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ηρακλή, είπε πως δεν εξαρτάται από τον ίδιο η παραμονή του στον Παναθηναϊκό. Επίσης, θεωρεί πως είναι δύσκολο η ομάδα να αγωνίζεται για τη νίκη ενώ έχει χάσει το πρωτάθλημα και εύχεται να βρεθεί λύση με τις κασέτες. Ο Καντέ από την πλευρά του, τόνισε πως οι παίκτες χρωστάνε μια μεγάλη νίκη στον κόσμο της ομάδας και θα την διεκδικήσουν απέναντι στην Κέρκυρα την ερχόμενη αγωνιστική.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ηρακλή, είπε πως δεν εξαρτάται από τον ίδιο η παραμονή του στον Παναθηναϊκό.

Επίσης, θεωρεί πως είναι δύσκολο η ομάδα να αγωνίζεται για τη νίκη ενώ έχει χάσει το πρωτάθλημα και εύχεται να βρεθεί λύση με τις κασέτες.

Ο Καντέ από την πλευρά του, τόνισε πως οι παίκτες χρωστάνε μια μεγάλη νίκη στον κόσμο της ομάδας και θα την διεκδικήσουν απέναντι στην Κέρκυρα την ερχόμενη αγωνιστική.

«Μετά από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη καταφέραμε και πήραμε το “τρίποντο”. Έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες και είναι πολύ σημαντικό που το κάναμε. Δεν είναι εύκολο για μας να έχουμε αυτήν τη νοοτροπία, αφού έχουμε χάσει το πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να κερδίζουμε! Στα προηγούμενα τρία ματς, πήραμε μόλις έναν βαθμό αντί για εννιά. Αυτό δεν αρμόζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Όσον αφορά το μέλλον μου, δεν ξέρω τι θα γίνει αφού δεν εξαρτάται από μένα. Για τις κασέτες, δεν έχω πλήρη εικόνα. Ελπίζω πως οι υπεύθυνοι θα κάνουν το καλύτερο δυνατόν για να βρεθεί λύση».

Ο Σεντρίκ Καντέ είπε πως είναι «σημαντική η καλή εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε. Το σημαντικότερο είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Πρέπει να κερδίσουμε και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x