Stoiximan Super League

Στην Ανόρθωση ο Σοάρες

Παίκτης της Ανόρθωσης θα είναι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Αλεσάντρε Σοάρες. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου άσου με την ΑΕΚ εκπνέει στο τέλος της σεζόν και δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην επιθετικός της Καλαμάτας και του ΟΦΗ συμφώνησε με τον κυπριακό σύλλογο την προηγούμενη εβδομάδα σε συνάντηση που έγινε στην Αθήνα. Ο 33χρονος Σοάρες μετά από δύο χρόνια θητείας στην «Ένωση» θα έχει συμπαίκτη και προπονητή έναν πρώην «κιτρινόμαυρο», τον Τιμούρ Κετσμπάγια. Τέλος και ο Μάλμπασα.

Παίκτης της Ανόρθωσης θα είναι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Αλεσάντρε Σοάρες. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου άσου με την ΑΕΚ εκπνέει στο τέλος της σεζόν και δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην επιθετικός της Καλαμάτας και του ΟΦΗ συμφώνησε με τον κυπριακό σύλλογο την προηγούμενη εβδομάδα σε συνάντηση που έγινε στην Αθήνα. Ο 33χρονος Σοάρες μετά από δύο χρόνια θητείας στην «Ένωση» θα έχει συμπαίκτη και προπονητή έναν πρώην «κιτρινόμαυρο», τον Τιμούρ Κετσμπάγια.

Μετά όμως τον Βραζιλιάνο επιθετικό, η κιτρινόμαυρη διοίκηση έδειξε την «πόρτα της εξόδου» και στον Νίκολα Μάλμπασα. Μπορεί το συμβόλαιο του Γιουγκοσλάβου αριοστερού μπακ της "Ενωσης" να είχε ανανεωθεί τον περασμένο Δεκέμβριο για ενάμιση χρόνο ακόμα, ωστόσο η αγωνιστική του προσφορά κρίθηκε μικρή και έτσι από τη Δευτέρα αποτελεί παρελθόν για το σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x