Stoiximan Super League

«Τριλογία» αποθέωσης στην ΑΕΚ!

Η προπόνηση θα ήταν (τελικά) κλειστή. Οι περισσότεροι από τους θριαμβευτές της Τούμπας θα ήταν στα σπίτια τους. Ε και; Η χαρά που «κέρασε» τους φίλους της η ΑΕΚ (μέσα σε μια χρονιά γεμάτη πίκρα) ήταν αρκετή για να την κάνει τρίτη φορά αντικείμενο αποθέωσης μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες! Υποδειγματικός για μια ακόμα φορά ο Τραϊανός Δέλλας, που ανέβηκε κανονικά στα Σπάτα, παρόλο που η προπόνηση ήταν προαιρετική!

Η προπόνηση θα ήταν (τελικά) κλειστή.

Οι περισσότεροι από τους θριαμβευτές της Τούμπας θα ήταν στα σπίτια τους.

Ε και;

Η χαρά που «κέρασε» τους φίλους της η ΑΕΚ (μέσα σε μια χρονιά γεμάτη πίκρα) ήταν αρκετή για να την κάνει τρίτη φορά αντικείμενο αποθέωσης μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες!

Υποδειγματικός για μια ακόμα φορά ο Τραϊανός Δέλλας, που ανέβηκε κανονικά στα Σπάτα, παρόλο που η προπόνηση ήταν προαιρετική!

Την αρχή είχαν κάνει οι περίπου 50 οπαδοί που «τόλμησαν» να βρεθούν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και να την… ξεπροβοδίσουν μετά τη μεγάλη πρόκριση. Τη σκυτάλη πήραν οι περισσότεροι από 1.000 που βρέθηκαν τα ξημερώματα στο «Ελ. Βενιζέλος» και έκαναν «τη νύχτα μέρα» για χατίρι τους.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς η απόφαση του Χιμένεθ να κρατήσει κλειστή τελικά τη σημερινή προπόνηση (αφήνοντας επιπλέον το περιθώριο σε όσους από τους παίκτες του ήθελαν, να μη συμμετέχουν σε αυτή) περίπου 50 φίλοι της ΑΕΚ βρήκαν ξανά το δρόμο προς τα Σπάτα.

Απόντων, λοιπόν, των περισσότερων από τους θριαμβευτές της Τούμπας, ο Μανόλο Χιμένεθ συγκέντρωσε πάνω του και το δικό τους… μερίδιο στη (νέα) αποθέωση. Οι φίλοι της «Ένωσης» (στην πλειοψηφία τους γονείς με τα παιδιά τους) περιέβαλαν με εκδηλώσεις αγάπης τον Ανδαλουσιανό, ενώ έμειναν και μετά την προπόνηση, ώστε να συγχαρούν τους παίκτες και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους.

Με όσους ήταν εκεί, δηλαδή -διότι ο προαιρετικός χαρακτήρας που είχε δώσει ο Χιμένεθ στη σημερινή προπόνηση κράτησε σπίτι τους περισσότερους από αυτούς που αγωνίστηκαν στην Τούμπα. Όχι, όμως και τον υποδειγματικό επαγγελματία, Τραϊανό Δέλλα, που έδωσε ξανά το παράδειγμα και ανέβηκε (όπως και οι Ματέος, Σάχα, Μίτσελ, Γκερέιρο, Καφές που επίσης έπαιξαν) για αποθεραπεία.

Τη μόνη αρνητική εντύπωση, δε (η οποία… λόγω της ημέρας δεν έγινε θέμα) προκάλεσε η απουσία από την προαιρετική προπόνηση του Ναμπίλ Μπαχά -παρόλο που εκείνος δεν αγωνίστηκε καθόλου στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x