Stoiximan Super League

Αποκάλυψε ...παραίτηση ο Δημητριάδης

Την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης της ΑΕΚ έθεσε ο Βασίλης Δημητριάδης, όπως φέρεται να αποκάλυψε ο ίδιος σε συγκεντρωμένους οπαδούς της «Ένωσης» στα Σπάτα, οι οποίοι ζήταγαν την απομάκρυνση όλων των διοικούντων την ομάδα, αλλά και εξηγήσεις από τους Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά για τις προθέσεις τους για τον «Δικέφαλο».

Την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης της ΑΕΚ φέρεται να έθεσε ο Βασίλης Δημητριάδης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συγκεντρωμένους οπαδούς της «Ένωσης» στα Σπάτα, οι οποίοι ζήταγαν την άμεση παραίτηση όλων των διοικούντων την ομάδα, αλλά και εξηγήσεις από τους Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά για τις προθέσεις τους για τον «Δικέφαλο».

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Δεν αντέχουμε άλλο. Περιμένουμε να μας δώσει μία χαρά η ΑΕΚ για να σταθούμε κοντά της και παίρνουμε συνέχεια πίκρες» ήταν τα λόγια των οπαδών στον Δημητριάδη, οποίος τους απάντησε: «Χρωστάμε έξι με επτά μήνες, αν είχαμε λεφτά οι μισοί από αυτούς τους παίκτες δεν θα βρίσκονταν καν στο ρόστερ».

Aναφερόμενος στο παιχνίδι υπογράμμισε: «Δεν υπήρχε η παραμικρή αντίδραση, ο παραμικρός τσαμπουκάς, δεν έγινε ούτε ένα τάκλιν».

Εξελίξεις στο θέμα της παραίτησης του Βασίλη Δημητριάδη αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ώρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x