Stoiximan Super League

Ο Σαββίδης αποχωρεί, ο Αγγελόπουλος έρχεται

Μύλος στα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης ανακοίνωσε πως το ε ενδιαφέρον του για την αγορά των μετοχών κατηγορώντας τον Γιάννη Γούμενο για εμπαιγμό. Την ίδια ώρα, φήμες που διαρρέουν από πολλές πλευρές αναφέρουν πως ο πρόεδρος του Δικεφάλου βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, αν και αυτό δεν επιβεβαιώνεται από καμία από τις δύο πλευρές. Σήμερα το τελευταίο ραντεβού των παικτών, η υπομονή των οποίων εξαντλείται, όπως άλλωστε και των φιλάθλων. «Καρφώνουν» τον Ιβάν Σαββίδη οι μεγαλομέτοχοι του ΠΑΟΚ. Γεύμα αποχαιρετισμού για τους παίκτες.

Μύλος στα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης ανακοίνωσε πως αποσύρει το ε ενδιαφέρον του για την αγορά των μετοχών κατηγορώντας τον Γιάννη Γούμενο για εμπαιγμό. Την ίδια ώρα, φήμες που διαρρέουν από πολλές πλευρές αναφέρουν πως ο πρόεδρος του Δικεφάλου βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, αν και αυτό δεν επιβεβαιώνεται από καμία από τις δύο πλευρές. Σήμερα το τελευταίο ραντεβού των παικτών, η υπομονή των οποίων εξαντλείται, όπως άλλωστε και των φιλάθλων. «Καρφώνουν» τον Ιβάν Σαββίδη οι μεγαλομέτοχοι του ΠΑΟΚ. Γεύμα αποχαιρετισμού για τους παίκτες.

Μια ανάσα από την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, κάτι που επιβεβαιώνεται από διάφορες πηγές, αλλά επί της παρούσης δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Ο επιφανής επιχειρηματίας και η σύζυγός του, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, είναι όπως λέγεται οι περίφημοι και μέχρι σήμερα άγνωστοι Αθηναίοι υποψήφιοι επενδυτές, την ταυτότητα των οποίων κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό ο Γιάννης Γούμενος παίζοντας με την… υπομονή φιλάθλων και παικτών του Δικεφάλου. Οι επαφές λέγεται πως βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης και αναμένεται να ολοκληρωθούν με συμφωνία την Τετάρτη, αφού αυτό δεν κατέστη να γίνει χθες λόγω προσωπικού κωλύματος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Γούμενος την Τρίτη παρουσιαζόταν βέβαιος πως θα ολοκλήρωνε τη συμφωνία (χωρίς να αποκαλύπτει πάντως τον επενδυτή), παρά το γεγονός πως απέστειλε επιστολή παράδοσης των μετοχών του στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή. Ο Ιβάν Σαββίδης που κατέφτασε ως Μεσσίας στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη, αποφασισμένος να αναλάβει προσωπικά τις διαπραγματεύσεις, θα αναγκαστεί να επιστρέψει άπραγος στη Ρωσία.

«Καρφώνουν» Σαββίδη οι μεγαλομέτοχοι του ΠΑΟΚ

Οι Γούμενος και Παγώνης κατηγορούν τον Ρώσο επιχειρηματία για αθέτηση συμφωνίας, σχετικά με την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ, κάτι που, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση, ουδέποτε ήταν στις προτεραιότητές του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από νωρίς σήμερα το πρωί αναμέναμε από την πλευρά του κ. Ι. Σαββίδη (όπως είχαμε συμφωνήσει χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Hyatt) κατάσταση με τα έγγραφα τα οποία θα χρειάζονταν για την αποσαφήνιση της εικόνας του για την ΠΑΕ, καθώς και σχέδιο Memorandum Of Understanding, στο οποίο θα κατεγράφετο η αμοιβαία πρόθεση εκείνου και ημών για την αγοραπωλησία του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ (και τούτο ανεξάρτητα από το γεγονός ότι και πληθώρα τέτοιων εγγράφων του είχαμε παράσχει στο παρελθόν αλλά και σε σχέδιο M.O.U. είχαμε συμφωνήσει). Αντ’ αυτού πληροφορηθήκαμε από το ραδιόφωνο(!) την αποχώρηση του υποψήφιου αγοραστή από τις διαπραγματεύσεις. Τα σοβαρά ερωτηματικά που μας δημιουργήθηκαν τον τελευταίο μήνα αναφορικά με την ειλικρινή του πρόθεση να επενδύσει στην ΠΑΕ, τείνουν να καταστούν βεβαιότητα. Τουλάχιστον, ο εξ ημών Βασίλης Παγώνης, με επιτελείο συνεργατών μας, όχι μόνο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά και δηλώνει άμεση διαθεσιμότητα για συνέχιση των σχετικών συζητήσεων (όπως εξάλλου του έχει ήδη τηλεφωνικά δηλώσει). Αν τούτο είναι στις προθέσεις του κ. Σαββίδη...».

Γεύμα αποχαιρετισμού

Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε το γεύμα αποχαιρετισμού στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε εξοχικό κέντρο στην Καρδία της Θεσσαλονίκης. Αρχικά η συνεστίαση ήταν να γίνει την Τρίτη, αλλά για να μπορέσουν να δώσουν το "παρών" όλοι οι ποδοσφαιριστές, μετατάθηκε κατά μια μέρα. Στο γεύμα έδωσε το "παρών" και ο γνωστός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς, που ευχήθηκε σε παίκτες και τεχνική ηγεσία «καλό καλοκαίρι» και καλή συνέχεια στην καινούργια σεζόν.

Ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου παρακολούθησε και αυτός, όπως και οι παίκτες, τις εξελίξεις στο διοικητικό της ομάδας και ευχή όλων είναι να φύγουν διακοπές με λιγότερο άγχος και ανασφάλεια για τη συνέχεια της καριέρας τους. Ο Ρουμάνος προπονητής μοίρασε πρόγραμμα ατομικής προετοιμασίας σε όλους και τους ευχήθηκε να τους συναντήσει και πάλι στο καινούργιο ραντεβού, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 2 Ιουλίου.

Ο Αρμάντο Φουτσίνι βρίσκεται πλέον εκτός Ελλάδος και περιμένει την απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, που δεν έχει άλλη επιλογή από το να αφήσει ελεύθερο τον Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή από τον "δικέφαλο".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x