Stoiximan Super League

Τζιμπρίλ Σισέ, σκέτη απόλαυση

Στην ετήσια γιορτή των οπαδών της Λίβερπουλ στην Ελλάδα, ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Λουίς Γκαρσία βραβεύτηκαν ως παλιοί παίκτες της ομάδας, απαντώντας σε ερωτήσεις του κόσμου. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είπε, μεταξύ άλλων, πως το "τριφύλλι" και η Λίβερπουλ είναι οι σημαντικότεροι σταθμοί της καριέρας του, μίλησε για την κόμμωσή του, έκανε "ντρίμπλα" για το αν θα φύγει στο τέλος της σεζόν και ξέσπασε σε γέλια όταν ρωτήθηκε για τον πιο δύσκολο αμυντικό και κάποιος πετάχτηκε λέγοντας «ο Μαρινάκης».

Στην ετήσια γιορτή των οπαδών της Λίβερπουλ στην Ελλάδα, ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Λουίς Γκαρσία βραβεύτηκαν ως παλιοί παίκτες της ομάδας, απαντώντας σε ερωτήσεις του κόσμου.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είπε, μεταξύ άλλων, πως το "τριφύλλι" και η Λίβερπουλ είναι οι σημαντικότεροι σταθμοί της καριέρας του, μίλησε για την κόμμωσή του, έκανε "ντρίμπλα" για το αν θα φύγει στο τέλος της σεζόν και ξέσπασε σε γέλια όταν ρωτήθηκε για τον πιο δύσκολο αμυντικό και κάποιος πετάχτηκε λέγοντας «ο Μαρινάκης».

Στο αμφιθέατρο του «Τεχνόπολις» μαζεύτηκε πλήθος φανατικών της Λίβερπουλ, όμως ο Σισέ έδειξε εξίσου κολλημένος με τον Παναθηναϊκό, όσο και με την αγγλική ομάδα. Και αυτό, δεν αποδεικνύεται μόνο μέσω του τατουάζ που έκανε. «Ο Παναθηναϊκός και η Λίβερπουλ είναι οι δύο πιο σημαντικοί σταθμοί της καριέρας μου» είπε ο Γάλλος.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα μαλλιά του και τις συχνές αλλαγές που κάνει, με τον επιθετικό να απαντάει «αναλόγως τη διάθεση που βρίσκομαι είναι και η κόμμωσή μου». Ακολούθως ακούστηκε η ατάκα πως ενδεχομένως να είναι σε κακό «mood» λόγω του χαμένου πρωταθλήματος για αυτό και η απλή «μοϊκάνα», με τον Σισέ να σκύβει το κεφάλι… Τότε, ένας άλλος οπαδός του Παναθηναϊκού φώναξε «δεν πειράζει ρε Τζιμπρίλ, του χρόνου θα το σηκώσουμε μαζί και πάλι». Σε εκείνο το σημείο ο στράικερ του Παναθηναϊκού, χαμογέλασε διπλωματικά αφήνοντας τα πάντα να αιωρούνται…

Τέλος, ο διεθνής επιθετικός καλέστηκε να απαντήσει στην ερώτηση «ποιος είναι ο σκληρότερος αμυντικός που έχει συναντήσει». Η απάντησή του ήταν πως πρέπει να σκεφτεί δύο λεπτάκια και τότε ακούστηκε από το πλήθος το όνομα Αβραάμ Παπαδόπουλος και μετά Ανατολάκης με τον Σισέ να μένει ανέκφραστος, μέχρι να ακουστεί το μυθικό «Μαρινάκης»! Τότε, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έπιασε το κεφάλι του και ξέσπασε σε γέλια… Για την ιστορία, ο Βίντιτς είναι ο σκληρότερος που αντιμετώπισε όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος, Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x