Stoiximan Super League

Σάντος: «Να κόψουμε τις… ντρίμπλες»!

Στις υπεράριθμες ατομικές προσπάθειες που επιχείρησαν οι διεθνείς εντόπισε τον βασικό λόγο της μέτριας εμφάνισης με την Πολωνία (0-0) ο Φερνάντο Σάντος. Ο τεχνικός της Εθνικής δήλωσε ευχαριστημένος μόνο από τη διάθεση και όχι από το αποτέλεσμα και τόνισε με νόημα πως «η ντρίμπλα είναι σημαντικό στοιχείο στο ποδόσφαιρο -αλλά όχι όταν τη χρησιμοποιείς σε υπερβολικό βαθμό».

Στις υπεράριθμες ατομικές προσπάθειες που επιχείρησαν οι διεθνείς εντόπισε τον βασικό λόγο της μέτριας εμφάνισης με την Πολωνία (0-0) ο Φερνάντο Σάντος.

Ο τεχνικός της Εθνικής δήλωσε ευχαριστημένος μόνο από τη διάθεση και όχι από το αποτέλεσμα και τόνισε με νόημα πως «η ντρίμπλα είναι σημαντικό στοιχείο στο ποδόσφαιρο -αλλά όχι όταν τη χρησιμοποιείς σε υπερβολικό βαθμό».



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάντος στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Στόχος μας ήταν η νίκη, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε. Παρόλα αυτά, κρατάμε τη διάθεση και την όρεξη που έδειξαν οι παίκτες. Δεν φτάσαμε στα επίπεδα απόδοσης που θα ήθελα, παρόλο που στην αρχή του ματς πήραμε τον έλεγχο.

Στη συνέχεια δεν ήμασταν το ίδιο καλοί και αυτό οφείλεται και στις πολλές ατομικές προσπάθειες που επιχειρήσαμε. Σήμερα κάναμε αρκετές αλλαγές και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Δείξαμε ότι μπορούμε να στηριχτούμε σε πολλούς παίκτες. Έχουμε, όμως, πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από ‘δω και πέρα στην κυκλοφορία της μπάλας και όχι να κάνουμε πολλές ντρίμπλες. Η ντρίμπλα είναι ένα σημαντικό στοιχείο στο ποδόσφαιρο -όχι όμως όταν τη χρησιμοποιείς σε υπερβολικό βαθμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x