Stoiximan Super League

Αποκλειστικά δικός της ο Ντουγκλάο!

Πριν πεινάσει, μαγείρεψε η Καβάλα. Οι «αργοναύτες» -πριν από λίγες ημέρες- απέκτησαν τα δικαιώματα του Ντουγκλάο από την Ναντ και έτσι κατέχουν 100% τον κεντρικό αμυντικό ο οποίος αποτελεί στόχο αρκετών ομάδων από την Ελλάδα αλλά και από την Ευρώπη. «Θερμό» ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για τον παίκτη.

Πριν πεινάσει, μαγείρεψε η Καβάλα! Οι «αργοναύτες» απέκτησαν τα δικαιώματα του Ντουγκλάο από την Ναντ κι έτσι κατέχουν 100% τον κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις από την συμμετοχή στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτές οι εμφανίσεις με την Καβάλα στη Σούπερ Λίγκα είχαν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ελλάδας. Έτσι, οι υπεύθυνοι του συλλόγου προνόησαν να κινηθούν για να πάρουν στην κατοχή τους όλα τα δικαιώματα του παίκτη.

Πριν από λίγες ημέρες, τα άτομα της διοίκησης της Καβάλας ήρθαν σε επαφή με την Ναντ για την απόκτηση των δικαιωμάτων που κατείχε η γαλλική ομάδα. Υπήρξε συμφωνία και έτσι στα χέρια της ελληνικής ομάδας ήρθαν και το άλλο 50% των δικαιωμάτων που δεν είχε υπό την κατοχή της.

Ενδιαφέρον την Ρέιντζερς
Η κίνηση της Καβάλας να κάνει αποκλειστικά δικό της τον Ντουγκλάο, έγινε εύκολα αντιληπτό ότι αποτέλεσε αντίδραση του ενδιαφέροντος που υπάρχει από τις ελληνικές ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, τα πράγματα τα επιτάχυναν οι ματιές μιας ομάδας, η οποία έχει διάθεση να προσφέρει ένα σεβαστό ποσό για να αποκτήσει τον Ντουγκλάο.

Αυτή η ομάδα φέρεται να είναι η Ρέιντζερς η οποία, μάλιστα, έχει εκφράσει και επίσημα την πρόθεσή της να αποκτήσει τον παίκτη καταθέτοντας σχετική πρόταση. Η ομάδα από την Σκωτία είναι πρόθυμη να βγάλει από τα ταμεία της μέχρι και 1,8 εκατομμύρια ευρώ για τον Ντουγκλάο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x